Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 4 ianuarie 2021. Surprize dintre cele mai neplăcute pentru unii nativi

Horoscop 4 ianuarie 2021. Uranus, planeta surprizelor, ne face azi să nu respectăm regulile întocmai, ci să fim inovativi.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 04.01.2021, 08:24

Vezi și
  • Leii au tendinţa să viseze cu ochii deschişi.
  • Săgetătorii uimesc pe toată lumea cu resposabilitatea de care dau dovadă la locul muncă.

BERBECII resimt azi oboseala ultimelor zile. Dacă vreţi să fiţi productivi, stabiliţi-vă foarte clar agenda, altfel veţi avea parte de răsturnări de situaţie.

TAURII sunt nemulţumiţi de relaţiile profesionale. În loc să vedeţi partea negativă, gândiţi-vă la soluţii. Dacă anturajul de la job nu este cel potrivit, schimbaţi-l.

Excesele sunt punctul slab al GEMENILOR. Dacă în trecut v-aţi confruntat cu diverse probleme de sănătate, ele pot reveni dacă nu sunteţi mai atenţi pe acest plan.

Persoanele cu care interacţionează în mod normal RACII, vor fi azi pline surprize. Surprize neplăcute, din păcate. Astăzi va fi o zi a conştientizărilor pentru voi, aşa că analizaţi foarte bine comportamentul celorlalţi.

LEII au tendinţa să viseze cu ochii deschişi. Recomandarea astrelor, pentru a-şi îndeplini visurile, este să vă faceţi un plan concret şi să vă concentraţi pe prezent.

Nativii FECIOARĂ sunt foarte intuitivi, iar asta îi ajută în viitorul lor. Veţi avea parte de schimbări majore, dar aveţi capacitatea de a vă adapta, iar unele lucruri s-ar putea să iasă mai bine decât vă închipuiaţi.

BALANŢELE nu stau foarte bine la capitolul bani. Opţiunile sunt fie să rugaţi un prieten sau o rudă să vă împrumută, fie să vă căutaţi încă un job. Partea bună este că îl veţi găsi foarte rapid.

SCORPIONII pot fi surprinşi neplăcut pe partea birocratică. Actele vă încurcă puţin planurile, dar gândiţi-vă la soluţie de compromis.

SĂGETĂTORII uimesc pe toată lumea cu resposabilitatea de care dau dovadă la locul muncă. Nu toţi pot ţine pasul cu voi, aşa că e posibil ca azi să faceţi lucruri şi în locul colegilor.

Nativii CAPRICORN trebuie să fie atenţi în trafic. Este un risc crescut de accidente sau amenzi, aşa că mare grijă.

VĂRSĂTORII vor fi înconjuraţi şi de persoane false, aşa că măsuraţi-vă cuvintele şi nu faceţi confesiuni, pentru că se pot întoarce împotriva voastră.

Iar PEŞTII se pot împăca cu prieteni vechi sau rezolva probleme legate de casă şi repraţii.

Acestea au fost previziunile astrale pentru moment, dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de youtube al astrologului Alexandra Coman. 

Sursa: youtube.com/AstrologAlexandraComan

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei 4 ianuarie 2021. Surprize dintre cele mai neplăcute pentru unii nativi