Antena Meniu Search
x

Horoscopul Zilei, 4 octombrie 2020. Nativii Taur au parte de gelozie

Astăzi este a treia zi de lună plină, astfel că încheiem weekend-ul cu vești bune în dragoste, dar și pe plan financiar.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 04.10.2020, 08:38

Vezi și
  • Berbecii sunt protagoniști la capitolul dragoste.
  • Sănătatea Racilor ar putea avea de suferit.

Berbecii sunt protagoniști la capitolul dragoste. Iubirea este nelipsită, fie că vorbim despre un flirt, un început de relație sau o flacără ce trebuie reaprinsă.

Și Taurii vor avea parte de acțiune, însă la ei certurile sunt mai probabile. Motivul principal va fi gelozia. Indiferent dacă gelozia vine din partea voastră sau a partenerului, sinceritatea este soluția.

Sfârșitul de săptămână le aduce Gemenilor puțin suspans, urmat de o informație la care nu se așteaptă. Dacă este vorba despre un secret, mare grijă să îl păstrați doar pentru voi.

Sănătatea Racilor ar putea avea de suferit, astfel că astrele vă recomandă să aveți grijă la alimentație și să faceți investigații în cazul în care vi se pare că ceva este în neregulă.

Ascensiunea socială este punctul pe care ar trebui să pună accent Leii. Alegerile pe care le faceți astăzi sunt definitorii pentru carieră și pentru viitor.

Fecioarele care vor să călătorească trebuie să fie atente la drum, la acte sau la mijlocul de transport. Există anumite riscuri așa că ar fi bine să fiți prevăzătoare.

Balanțele nu trebuie să-și facă griji. Totul va merge excelent, mai ales în plan amoros. Iubirea vă urmărește de ceva timp, iar astăzi se va face și văzută.

Nativii Scorpion se gândesc numai la distracții și bine fac. Este ziua perfectă să organizați o petrecere sau să ieșiți cu prietenii în oraș.

Săgetătorii trebuie să fie cumpătați pe toate planurile. Aveți grijă să nu faceți excese de vreun fel.

Dacă Berbecii și Balanțele se îndrăgostesc, musai trebuie și Capricornii. La voi este vorba despre o iubire mai veche și cert este că veți fi foarte creativi. 

Duminică nu se dezvăluie secrete. De acest sfat Vărsătorii trebuie să țină cont dacă nu vor să genereze conflicte serioase.

Iar nativii Pești pot primi o veste bună legată de job sau de un nou job.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscopul Zilei, 4 octombrie 2020. Nativii Taur au parte de gelozie