Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 5 decembrie 2020. Noroc în dragoste pentru mai multe zodii

Astăzi, Marte face trigon cu Soarele, iar asta ne ajută să ne concentrăm pe nevoile familiei şi să aflăm lucruri noi despre persoanele iubite. Este o zi perfectă pentru a ne dedica celor apropiaţi şi a le aduce zâmbetul pe buze prin gesturi mici.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 05.12.2020, 12:10

astrolog: Alexandra Coman Vezi și
  • Sunt mari şanse ca nativii Capricorn să intre într-un conflict cu un bărbat.
  • Taurii iau decizii importante privind studiul, un loc de muncă sau o mutare.

Berbecii, însă, rezolvă ceva important legat de casă sau în relaţia cu băncile. Toate acestea se vor finaliza destul de rapid, cât să aveţi timp şi pentru partenerul de viaţă.

Taurii iau decizii importante privind studiul, un loc de muncă sau o mutare. În plus, sunt mari şanse să interacţionaţi cu cineva de peste hotare.

Nativii Gemeni pot avea un conflict în familie, legat de o moştenire. Sau pot exista neînţelegeri cu o persoana în vârstă.

Racii îşi fac ordine atât în chestiunile de la birou, cât şi din viaţa personală. Veţi impune noi reguli, pe care cei din jur sunt nevoiţi să le accepte.

Leii sunt foarte sociabili, aşa că vor avea parte de mai multe întâlniri azi. Cel mai probabil vor fi online, dar dacă mergeţi la vreo petrecere, aveţi puţin mai multă grijă de voi.

Fecioarele se gândesc numai la dragoste! Aveţi de luat decizii privind o relaţie, dar puteţi să vă ocupaţi şi de casă, curăţenie, reamenajare.

Şi Balanţele au o zi excelentă dacă se focusează pe dezvoltarea lor personală. De asemenea, puteţi face ordine şi în relaţii, indiferent de natura lor.

În viaţa Scrpionilor, o femeie este sursa lor de bucurie pe plan profesional. Vă ajută într-un proiect care înseamnă foarte mult pentru voi şi care se va dovedi profitabil.

Săgetătorii vor fi ocupaţi cu diverse evenimente în familie sau chiar cu organizarea lor. Nu uitaţi, însă, să aveţi grijă şi de voi.

Sunt mari şanse ca nativii Capricorn să intre într-un conflict cu un bărbat. Încercaţi pe cât posibil să vă abţineţi de la comentarii pe care le-aţi putea regerta.

Vărsătorii sunt foarte creativi, iar stelele îi sfătuiesc să îşi direcţioze energia către un nou hobby sau o activitate artistică.

Iar Peştii primesc veşti bune de la o rudă şi petrec momente de neuitat alături de cei dragi, cel mai probabil prin intermediul online-ului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei 5 decembrie 2020. Noroc în dragoste pentru mai multe zodii