Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 5 ianuarie 2021. Astăzi, Balanțele sunt vedetele zodiacului

Horoscop 5 ianuarie 2021. Astăzi, Marte, planeta energiei, este situată pe grad anaretic. Asta înseamnă că este pregătită să schimbe zodia, adică din berbec, intră în taur. Ne aduce mai multă linişte, iar conflictele existente, se vor aplana.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 05.01.2021, 09:18

Vezi și
  • Comunicarea este capitolul pe care trebuie să pună accent Gemenii.
  • Racii vor simţi nevoia să îi ajute pe cei din jur, să se facă utili.

BERBECII clarifică ceva legat de prieteni, cunoştinţe sau parteneri de afaceri. Este esenţial să purtaţi discuţiile pe care le-aţi tot amânat, pentru că incertitudinea cu privire la ei nu este benefică.

TAURII trebuie să facă ordine pe plan financiar. Verificaţi dacă aţi plătit facturi, credite şi dacă actele sunt în regulă. Pentru că de mâine Marte aduce mai multă energie şi ar fi bine să vă găsească organizaţi.

Comunicarea este capitolul pe care trebuie să pună accent GEMENII. Dacă nu vă exprimaţi nemulţumirile, colegii sau şefii vor profita de asta şi vă vor suprasolicita.

RACII vor simţi nevoia să îi ajute pe cei din jur, să se facă utili. Fiţi organizaţi, pentru că ceea ce vă propuneţi azi se va materializa cu siguranţă.

Nativii LEU trebuie să ia decizii importante privind cheltuielile, pentru că în următoarele săptămâni veţi avea de investit sume majore, aşa că începeţi de acum să economisiţi.

FECIOARELE ar fi bine să se concentreze azi pe priorităţi şi să nu se lase influenţate de starea celor din jur, mai ales dacă implică mult stres sau agitaţie din partea lor.

BALANŢELE sunt vedetele zodiacului azi, dar vor avea o zi aglomerată, plină de responsabilităţi. Important este să fiţi focusate pe ce aveţi de făcut şi să vă ţineţi nervii sub control.

SCORPIONII se pot simţi singuri, deşi nu este firea lor. Vorbiţi cu prietenii pe care nu i-aţi mai sunat de mult sau cu persoanele dragi.

Pentru SĂGETĂTORI va fi o zi plină de emoţie. Intenţiile voastre bune vor fi legate de familie, iar la serviciu nu ar trebui să vă supăraţi dacă veţi fi criticaţi, ci să o luaţi ca pe un lucru pozitiv.

Este ziua perfectă ca nativii CAPRICORN să aibă grijă de ei. Fie începeţi o dietă, fie vă faceţi nişte analize, important este să vă ocupaţi de sănătatea voastră.

VĂSĂTORII se pot concentra azi mai mult pe discuţii cu prietenii sau activităţi relaxante, în niciun caz ceva care necesită atenţie la detalii sau seriozitate.

Iar pe nativii PEŞTI cineva din străinătate îi poate ajuta cu o problemă legată de sponsorizări sau împrumuturi.

Acestea au fost previziunile astrale pentru moment, dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de youtube al astrologului Alexandra Coman. 

Sursa: youtube.com/AstrologAlexandraComan

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei 5 ianuarie 2021. Astăzi, Balanțele sunt vedetele zodiacului