Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 6 decembrie 2020. De Moş Nicolae, sărbătoriţii primesc doză dublă de energie din partea stelelor

Luna, planeta emoţiilor, ne ajută astăzi să vindecăm şi să închidem rănile sufleteşti. Practic, ne putem elibera de tot ce ne face rău şi să începem un nou capitol.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 06.12.2020, 09:55

Vezi și
  • Taurii nu stau bine la capitolul comunicare
  • Fecioarele sunt foarte active pe plan social

BERBECII au de luat hotărâri importante, fie pe plan personal, fie profesional. Iar o discuţie cu o persoană în vârstă vă poate ajuta să faceţi alegerile corecte.

În schimb TAURII, nu stau bine la capitolul comunicare. Mare atenţie la un conflict cu o femeie care poate fi despre locul de muncă sau despre bani.

GEMENII, însă, au multă energie, iar sectorul în care o pot direcţiona este casa şi familia. Faceţi ordine, reamenajaţi, gătiţi, important este să cooptaţi şi alte persoane.

Nativii RAC sunt destul de emoţionali azi, iar un conflict le-ar putea strica starea. Încercaţi să vă detaşaţi de energia negativă şi să vă concentraţi asupra activităţilor obişnuite.

LEII sunt foarte bine susţinuţi în tot ce ţine de locuinţă, maşină, serviciu. Fie că vorbim de simple verificări sau chiar de reparaţii, bifaţi-le azi.

FECIOARELE sunt foarte active pe plan social, mai ales dacă merg la o petrecere. Cel mai probabil, virtual veţi celebra sau vorbi cu persoanele dragi.

Pentru BALANŢE întâlnirea cu o femeie va clarifica o situaţie legată de dragoste, serviciu sau bani. Vă ajută să vă puneţi ordine în gânduri, nici vorbă de un conflict.

Deşi este duminică, SCORPIONII pot întâmpina nereguli la serviciu. Un mail sau un telefon vă poate strica buna dispoziţie, dar astrele vă recomandă să lăsaţi deoparte muncă şi să vă odihniţi.

SĂGETĂTORII vor sta destul de mult pe reţelele de socializare sau împreună cu cei dragi. Şi pentru voi este o zi potrivită să vă relaxaţi şi să nu discutaţi despre job.

Nativii CAPRICORN sunt foarte sociabili atât cu prietenii, cât şi cu familia. La capitolul dragoste nu se întâmplă ceva ieşit din comun, decât dacă aveţi o doză mai mare de curaj.

VĂRSĂTORII rezolvă un lucru neaşteptat. Poate fi vorba despre o reparaţie sau o situaţie neprevăzută la serviciu, cert este că azi trebuie să vă ocupaţi de ea.

Iar PEŞTII sunt foarte intuitivi pe toate planurile, ceea ce îi ajută să anticipeze posibile obstacole.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei 6 decembrie 2020. De Moş Nicolae, sărbătoriţii primesc doză dublă de energie din partea stelelor