Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei, 6 octombrie 2020. Săgetătorii sunt puși într-o situație dificilă

Horoscopul zilei, 6 octombrie 2020. Veşti bune pentru nativi, potrivit astrologului Alexandra Coman. Rosse Stan ne prezintă ultimele previziuni.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 06.10.2020, 10:50

Vezi și
  • Fecioarele trebuie să îşi programeze timpul înţelept.
  • Scorpionii vor intui persoanele care încearcă să le manipuleze.

Avertizarea astrelor pentru această zi este să avem grijă la cheltuielile exagerate şi la relaţia cu oamenii legii.

Berbecii dau dovadă de multă energie, însă, gelozia le-ar putea strica planurile. Mare atenţie cum vă raportaţi la relaţia cu persoanele apropiate pentru că tindeţi să faceţi supoziţii nefondate.

Taurilor le merge excelent pe plan financiar! Şi deciziile care privesc cariera vor fi profitabile, dar, mai ales, veţi găsi soluţii la problemele cu care vă confruntaţi de mai mult timp.

Nativii Gemeni trebuie să fie atenţi la relaţia cu femeile. Va exista o stare de tensiune şi de competiţie continuă. Partea bună este că vă merge excelent d.p.d.v. financiar.

Curiozitatea îi va însoţi pe Raci până seara, dar încercaţi să nu vă băgaţi în situaţiile care nu vă privesc.

Leii vor reuşi să facă mai multe lucuri deodată. Dacă vă simţiţi copleşiţi şi vreţi să renunţaţi, luaţi fiecare proiect pe rând.

Astăzi Fecioarele trebuie să îşi programeze timpul înţelept, dar mai ales să respecte aceste planuri. Se prevăd şi noi oferte de lucru sau noi clienţi.

O zi intensă pe plan relaţional când vorbim de Balanţe. Delimitaţi cu atenţie rolul fiecăruia pentru a nu se crea confuzii şi fiţi detaşaţi emoţional dacă luaţi decizii.

Scorpionii vor intui persoanele care încearcă să le manipuleze, aşa că atenţie la fiecare gest şi nu veţi cădea în plasă.

Săgetătorii pot fi puşi în situaţia unei colaborări cu o persoană pe care nu o cunosc. Evaluaţi de două ori situaţia dacă presupune şi investiţii financiare.

Este necesar ca nativii Capricorn să stabilească nişte limite şi să nu le mai permită celor din jur să îşi dea cu părerea, mai ales dacă nu o cereţi.

Vărsătorii se pot concentra pe o relaţie pe care vor să o îmbunătăţească. Iar dacă o rudă are nevoie de ajutorul vostru, veţi găsi soluţii numaidecât.

Iar Peştii trebuie să se ocupe mai mult de starea lor emoţională, de odihnă şi de alimentaţie. Aveţi multe lucruri de rezolvat, mai ales birocratice, aşa că începeţi de dimineaţă.

Acestea au fost previziunile astrale pentru moment, nu uitaţi - astăzi emoţiile pot fi uşor amplificate, aşa că trebuie să fim diplomaţi cu partenerii de viaţă şi de afaceri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 6 octombrie 2020. Săgetătorii sunt puși într-o situație dificilă