Antena Meniu Search
x

Video Horoscopul zilei 7 noiembrie 2020. Sfârșitul unor situații tensionate

Horoscopul zilei 7 noiembrie 2020. Datorită quadraturii dintre Pluto şi Neptun, astăzi simţim nevoia să rezolvăm situaţiile tensionate cu care ne-am confruntat în ultimele săptămâni.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 07.11.2020, 09:52

sursa: astrolog Alexandra Coman Vezi și
  • Este un moment bun să ajungem la concluzii
  • Procesul ar putea implica şi discuţii aprinse

Deşi Berbecii sunt activi, sâmbăta aceasta aţi putea să vă odihniţi mai mult. Corpul va resimţi stresul de la job, iar somnul combinat cu o alimentaţie sănătoasă sunt antidotul perfect.

Taurii simt nevoia de ordine şi disciplină. Iar asta vă poate duce şi într-o zona creativă unde să vă dezvoltaţi un hobby sau o pasiune nouă.

Gemenii primesc veşti bune de peste hotare. Pot fi legate de vizita cuiva drag, o călătorie sau o solicitare pe care aţi făcut-o mai demult.

Nativii Rac îşi pot direcţiona energia către activităţi fizice, indiferent dacă vorbim de grădinărit sau a face sport.

Leii se simt inspiraţi azi. Fie veţi schimba ceva prin casă, fie veţi face o transformare ce ţine de aspectul fizic. O schimbare de look este binevenită!

Recomandarea pentru Fecioare este să nu îşi mai bage nasul în discuţiile sau vieţile altora. Concentraţi-vă pe ce aveţi voi de făcut, dacă nu vreţi să fiţi atenţionaţi de cei din jur.

Balanțele sunt foarte bine susţinute la cumpărături. Veţi găsi ceea ce căutaţi, aşa că pregătiţi-vă bugetul.

Socializarea este punctul forte al Scoprionilor. Veţi petrece ore în şir alături de prieteni şi familie, însă, mare grijă să nu faceţi excese în ceea ce priveşte alimentaţia.

Ziua Săgetătorilor nu va fi una ieşită din comun. Cel mai bine ar fi să vă perfecţionaţi rolul de ascultător şi să comunicaţi cu cei din jur.

Nativii Capricorn sunt foarte bine aspectaţi pe zona studiului. Fie vă înscrieţi la un curs de perfecţionare, fie citiţi sau vedeţi un documentar care vă va ajuta pe viitor.

Şi Vărsătorii pot face ceva productiv dacă se documentează şi investesc timp într-o activitate de dezvoltare personală.

Iar Peștii  se pot certa, în special cu o femeie. Sunt şanse mari, însă, să fiţi victorioşi în acest confict.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei 7 noiembrie 2020. Sfârșitul unor situații tensionate