Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei, 7 octombrie 2020. Taurii se îndrăgostesc, iar o idilă virtuală nu este exclusă

Horoscopul zilei, 7 octombrie 2020. Provocarea zilei de azi este tot legată de Marte retrograd. Tindem să fim impulsivi, aşa că singura soluţie este ne temperăm, potrivit astrologului Alexandra Coman. Rosse Stan ne prezintă ultimele previziuni.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 07.10.2020, 10:49

Vezi și
  • Nativii Leu sunt foarte intuitivi emoţional.
  • Racii primesc sfaturi juridice foarte utile sau chiar legate de job.

Berbecii au de rezolvat chestiuni care ţin de casă sau de o moştenire. Este un moment bun şi să purtaţi o discuţie cu rudele cu care aţi avut un conflict.

Sunt mari şanse ca Taurii să se îndrăgostească, iar o idilă virtuală nu este exclusă. În plus, aveţi mână bună şi la cumpărături.

Gemenii se află în armonie când vorbim de relaţii şi de ascensiunea socială. Comunicaţi foarte bine şi veţi face o impresie excelentă la o şedinţă, un examen sau o întâlnire.

Racii primesc sfaturi juridice foarte utile sau chiar legate de job. Mai mult de atât, puteţi întâlni persoane noi care să vă schimbe viaţa.

Nativii Leu sunt foarte intuitivi emoţional şi vor reuşi să gestioneze situaţiile delicate. Semnarea unor contracte la job nu este exclusă, mai ales pentru cei care lucraţi în mod direct cu clienţii.

Fecioarele sunt foarte bine susţinute în sectorul afacerilor şi în chestiunile ce ţin de străinătate.

Trecutul le caută pe Balanţe. Aşa că astăzi veţi descoperi dacă aţi trecut peste anumite persoane sau situaţii. Sfatul astrelor este să nu vă întoarceţi la ce a fost, dacă nu vreţi să repetaţi totul.

Scorpionii au chef de vorbă, iar astfel vor afla noutăţi legate de job. Puteţi participa la evenimente şi la acţiuni caritabile.

Este o zi bună ca Săgetătorii să clarifice situaţiile delicate cu angajatorii sau instituţiile statului. Vă puteţi impune în faţa celorlalţi, iar deciziile vor fi benefice pe viitor.

Capricornii nu ar trebui să scoată bani din buzunar, oricât de tentant ar suna unele situaţii. Nu luaţi decizii pripite, ci analizaţi totul în detaliu.

Intuiţia Vărsătorilor este la cote maxime, iar asta îi ajută în special în relaţiile cu prietenii. Veţi fi sfătuitorii lor, dar şi umărul pe care pot plânge.

Iar Peştii pot lua decizii privind o achiziţie, o deplasare sau închirierea unei locaţii. În plus, putem vorbi şi de semnarea unor acte sau alte chestiuni birocratice.

Acestea au fost previziunile astrale pentru moment, nu uitaţi, este o zi bună în plan amoros, însă, mare grijă cum şi cu cine flirtaţi dacă nu vreţi să intraţi în situaţii... neprevăzute.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 7 octombrie 2020. Taurii se îndrăgostesc, iar o idilă virtuală nu este exclusă