Antena Meniu Search
x

Video Horoscopul zilei, 8 februarie 2021. Probleme în dragoste pentru unele zodii

Horoscop 8 februarie 2021. Pentru că Mercur este încă în retrogradare, nu este recomandat să semnaţi contracte sau să achiziţionaţi produse electronice azi.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 08.02.2021, 08:52

Vezi și
  • Taurii trebuie să mai facă din când în când şi compromisuri în carieră.
  • În dragoste, Balanţele pot avea îndoieli în privinţa partenerului.

BERBECII au tendinţa să se apropie de persoane mult prea rebele pentru gusturile lor, iar dacă fac asta zilele următoare vor regreta. Aşa că mai bine nu vă lăsaţi tentaţi.

TAURII trebuie să mai facă din când în când şi compromisuri în carieră. Ascultaţi şi părerile celor din jur, dacă nu vreţi să îi îndepărtaţi şi să lucraţi de unii singuri.

Şi GEMENI pot urma acest sfat. Chiar dacă nu sunteţi de acord cu ideile celorlalți, dăţi-le ocazia să o exprime. Ajutorul poate veni de la cine nu vă aşteptaţi.

RACII, în schimb, pot avea probleme în relaţii. Dacă alegerile altor persoane nu vă afectează în mod direct, nu le mai criticaţi.

Deşi LEII îşi doresc să rezolve un conflict legat de afaceri, nu este ziua potrivită pentru o confruntare. Mai aşteptaţi până veţi avea toate armele pregătite.

Dacă nativii FECIOARĂ nu sunt de acord cu solicitările şefilor sau coordonatorilor, cel mai bine ar fi să nu îşi exprime nemulţumirea şi să facă un compromis.

În dragoste, BALANŢELE pot avea îndoieli în privinţa partenerului. Dacă vă bazaţi doar pe bănuieli, mai aşteptaţi până să acuzaţi pe nedrept pesoana iubită.

SCORPIONII trebuie musai să apeleze azi la răbdare dacă interacţionează cu o rudă pretenţioasă. Altfel riscaţi să porniţi un conflict.

Şi SĂGETĂTORII trebuie să lase mai mult de la ei, dacă vor să aibă o zi liniştită. Nu înseamnă că sunteţi de acord cu acea persoană, dar acceptarea vă fereşte de dispute aprinse.

Nativii CAPRICORN nu trebuie să dea azi bani împrumut. Sunt mici şansele să îi primiţi înapoi, aşa că fiţi prevăzători.

Pentru VĂRSĂTORI discuţiile pot escalada foarte uşor, mai ales când interacţionează cu o persoană în etate. Exprimaţi-vă punctul de vedere, dar politicos.

Iar PEŞTII ar putea încerca ceva nou azi. O altă perspectivă v-ar putea ajuta în problemele cărora nu le găsiţi soluţii.

Dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de youtube al astrologului Alexandra Coman.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 8 februarie 2021. Probleme în dragoste pentru unele zodii