Antena Meniu Search
x

Video Horoscopul zilei 8 noiembrie 2020. Momente de gelozie și o decizie importantă

Ar fi bine să ne pregătim agenda pentru săptămâna următoare. Uranus este în opoziţie cu Soarele, iar asta ne amplifică abilităţile de organizare şi planificare.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 08.11.2020, 10:23

sursa: astrolog Alexandra Coman Vezi și
  • Previziunile astrale pentru 8 noiembrie 2020
  • Opoziţia dintre Soare şi Uranus ajută în crearea strategiilor

Încheiem săptămâna într-o notă romantică pentru Berbeci. Iubirea îi acaparează atât pe cei singuri, cât şi pe cei aflaţi într-o relaţie, aşa că voi ştiţi mai bine ce aveţi de făcut.

Taurii acţionează impulsiv la orice gest, privire sau mesaj. Încercaţi să vă temperaţi pornirile dacă nu vreţi să generaţi conflicte de proporţii.

Gelozia îi poate orbi pe Gemeni azi. Aveţi tendinţa să fiţi posesivi şi să sancţionaţi persoanele iubite, iar asta nu va face decât să strice relaţia dintre voi.

Continuăm cu Racii, care, şi ei sunt predispuşi la conflict dacă nu îşi măsoară cuvintele cu grijă, iar acţiunile apelând la tact.

Ideile excentrice ale Leilor se pot materializa azi cu o condiţie - nu intraţi şi în spaţiul persoanelor din jurul vostru, pentru că nu toată lumea vă împărtăşeşte viziunea.

Fecioarele pot primi veşti de la un prieten de peste hotare sau o fostă iubire revine în viaţa lor. De aici... e decizia voastră ce faceţi.

Pentru nativii Balanță, loialitatea persoanei iubite este un semn de întrebare. Dacă vreţi să luaţi o decizie radicală, analizaţi totul cu atenţie.

Scorpionii sunt foarte bine susţinuţi în sectorul comunicării, iar asta implică musai prieteni şi rude. Vă puteţi dedica sfârşitul de săptămână interacţiunilor online.

Cum şi Săgetătorii pot face asta, pentru că stau foarte bine la capitolul socializare. Discuţii, negocieri, fie ele cu tentă amoroasă, fie între prieteni, sunt punctul central de azi.

Capricornii în schimb, ar trebui să se gândească de două ori dacă trebuie să parcurgă un drum mai lung. Riscul unei amenzi sau a unui accident nu a dispărut, aşa că fiţi atenţi.

Nativii Vărsător sunt foarte productivi, iar informaţiile pe care le vor afla azi îi va ajuta într-un proiect de viitor. Încercaţi să vă documentaţi cât mai mult, să participaţi la cursuri sau workshop-uri.

Iar Peștii ar trebui să fie atenţi la excese. Mai ales cele care privesc alimentaţia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei 8 noiembrie 2020. Momente de gelozie și o decizie importantă