Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei, 8 octombrie 2020. Momente dificile în dragoste

Horoscopul zilei de joi, 8 octombrie 2020. Astăzi suntem sub influenţa planetei Jupiter, potrivit astrologului Alexandra Coman. Trebuie să avem grijă cum ne gestionăm banii, dar şi interacţiunea cu superiorii sau oamenii legii.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 08.10.2020, 10:55

Vezi și
  • Berbecii suferă pe plan sentimental
  • Vești bune pentru nativii din Rac

Dragostea îi poate duce pe Berbeci de la extaz la agonie, din cauza rudelor care nu sunt de acord cu persoana iubită. În schimb, este o zi bună să semnaţi un contract sau să începeţi un nou parteneriat.

Taurii pot primi o ofertă care să le aducă un venit în plus. Fie ţineţi locul cuiva, fie apare un part-time job sau cineva are nevoie de un sfat. Banii vin sigur!

Gemenii se pot bucura pe parcursul zilei de tranzitul Lunii în semnul lor. Acest aspect vă ajută să materializaţi foarte uşor tot ce vă propuneţi.

Nativii Rac vor afla informaţii despre prieteni, partenerii de viaţă sau cei de afaceri, dar sunt doar detalii pozitive care vă vor aduce zâmbetul pe buze.

Leii trebuie să fie înţelepţi când vorbim de cheltuieli. Nu încercaţi să compensaţi pierderile emoţionale cu investiţii în lucruri inutile. Mai bine vă axaţi pe studiu sau pe călătorii.

Venus, planeta iubirii şi a finanţelor, tranzitează semnul zodiacal al Fecioarei toată luna octombrie. Asta înseamnă că veţi lua decizii bune în carieră, dar şi în relaţii.

Balanțele vor intra în vizorul şefilor, aşa că mare grijă cum gestionaţi situaţia. Asta se poate întâmpla din cauza unei greşeli făcute de echipa cu care lucraţi.

Nativii Scorpion comunică foarte bine, mai ales în conflictele ce ţin de familie. Deasemenea, puteţi rezolva chestiuni legate de acte, documente, un testament sau o moştenire.

Săgetătorilor li se vor returna azi nişte bani sau li se vor acorda drepturile pe care le merită. Iar dacă aveţi de susţinut un discurs sau un examen, faceţi impresie bună.

Capricornii pot fi puşi în situaţia de a reclădi, reconstrui ceva stricat de o altă persoană. Sfatul astrelor este să vă înarmaţi cu răbdare.

Discuţiile importante pe care le poartă Vărsătorii, vor aduce o finalitate în ceea ce priveşte locul de muncă, o achiziţie sau ascensiunea socială.

Iar Peștii se ocupă de familie şi de casă. Voi veţi reuşi să rezolvaţi problemele legate de locuinţă sau de acte.

Acestea au fost previziunile astrale, ţineţi cont de faptul că azi gândurile şi intenţiile noastre se materializează mai rapid decât de obicei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 8 octombrie 2020. Momente dificile în dragoste