Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei, 9 octombrie 2020. Clipe de nostalgie

Astăzi, pe cer, începe să se alinieze Crucea Cosmică prin quadratura dintre Soare şi Jupiter, dar şi Marte şi Jupiter. Este un impuls către reevaluarea planurilor şi a nevoilor noastre.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 09.10.2020, 10:43

sursa: astrolog Alexandra Coman Vezi și
  • Scorpionii sunt cu gândul la trecut
  • Noroc în dragoste pentru nativii din zodia Balanță

Berbecii trebuie să acorde mai multă atenţie copilului interior. Deşi tindeţi să fiţi prezenţi ori de câte ori ceilalţi au nevoie de voi, astăzi ar trebui să vă puneţi pe primul loc.

Taurii, în schimb, se pot concentra pe muncă, dar mai ales pe stresul care rămâne în urmă. Nu vă epuizaţi, pentru că şefii au nevoie de voi!

Dacă Gemenii sunt nemulţumiţi de actualul job şi cred că merită mai mult, este timpul pentru o schimbare. Salariul şi orele extra sunt argumentul principal.

Nativii Rac trebuie să aibă grijă la cheltuieli. Gestionarea finanţelor pare complicată, aşa că analizaţi în primul rând pierderile şi apoi... economişiţi.

Pentru Lei dragostea poate fi motiv de bucurie sau... o durere de cap. Ar fi bine să faceţi o listă cu plusuri şi minusuri, iar în urma ei să schimbaţi parţial sau, de ce nu, total situaţia.

Fecioarele trebuie să recurgă la o analiză amănunţită dacă au de gând să investească. Sume mici sau mari, este irelevant atât timp cât sunteţi sigure că achiziţiile vă vor folosi.

Nativilor Balanță le merge excelent în dragoste. Sau cel puţin aşa ar trebui. Dacă sunteţi dezamăgite, însă, de relaţiile amoroase, acţionaţi fără ezitare.

Fie că este vorba de muncă sau de iubire, trecutul le poate da bătăi de cap Scorpionilor. Este foarte posibil să fie o piedică în evoluţia voastră, aşa că focusaţi-vă pe voi, pe prezent şi pe viitor.

Şi Săgetătorii ar trebui să se gândească la ei înşişi. Acordaţi prea multă atenţie celor din jur şi uitaţi să vă puneţi pe primul loc. Este momentul perfect pentru o zi în care voi să fiţi protagoniştii.

Bani, abundenţă şi iar bani. Cam aşa sună ziua Capricornilor. Însă, mare grijă, există posibilitatea unor pierderi, aşa că indicat este să vă gândiţi şi la economii.

La Vărsători atenţia se va concentra pe locuinţă şi pe îmbunătăţirea aspectului ei. Nu vă fie teamă să testaţi vopseaua sau să folosiţi bormaşina.

Iar nativii Pești pot fi cuprinşi de nostagie, dar bine ar fi să lase trecutul la locul lui. Amintirile sunt frumoase, însă, nu toate trebuie repetate sau reluate de unde au rămas.

Acestea au fost previziunile astrale, ţineţi minte - dorinţele şi nevoile noastre sunt tema de azi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 9 octombrie 2020. Clipe de nostalgie