Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei de 7 august 2018. Zâmbete nenumărate pentru Săgetători, ceva mai multe griji pentru Raci şi Vărsători

Horoscop 7 august 2018. Săgetătorii vor fi numai un zâmbet întreaga zi, la fel şi Balanţele, asta în timp ce Vărsătorii şi Racii vor depune ceva efort să îşi găsească buna dispoziţie astăzi.

Vezi și

Horoscop 7 august 2018. Săgetătorii vor fi numai un zâmbet întreaga zi, la fel şi Balanţele, asta în timp ce Vărsătorii şi Racii vor depune ceva eforturi să îşi găsească buna dispoziţie astăzi.

Iată previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte:

Horoscop 7 August 2018 Leu

Leii încep dimineaţa cu o uşoară senzaţie de oboseală, dar o veste bună din partea colegilor îi motivează şi le dă energie pentru tot restul zilei.

Horoscop 7 August 2018 Fecioară

Ziua începe cu o propunere interesantă pentru Fecioare. Este vorba despre un proiect pe termen lung care va atrage siguranţa materială pe care şi-o doreau.

Horoscop 7 August 2018 Balanţă

Şi Balanţele vor fi cu zâmbetul pe buze pe tot parcursul zilei. Nimic din programul lor nu va rămâne nepus la punct.

Horoscop 7 August 2018 Scorpion

Va fi o zi de vis pentru Scorpioni la locul de muncă. Sunt optimişti, energici, plini de idei şi nu se tem să-şi asume responsabilităţi noi.

Horoscop 7 August 2018 Săgetător

Săgetătorii se află într-o relaţie stabilă şi le place să împărtăşească multă dragoste şi pasiune. Astăzi vor fi ceva mai preocupaţi de bunăstarea şi stabilitatea în familie.

Horoscop 7 August 2018 Capricorn

Capricornii sunt visători şi uită de toate problemele. Nu-i un lucru rău, dar vor fi nevoiţi să revină cu picioarele pe pământ atunci când persoana iubită le cere ajutorul.

Horoscop 7 August 2018 Vărsător

Dragi Vărsători, faceţi tot posibilul să aveţi un cămin fericit şi să vă faceţi partenerul să radieze. Treceţi printr-o perioadă de schimbare care va fi benefică.

Horoscop 7 August 2018 Peşti

Un tonus de invidiat au astăzi Peştii. Este un moment bun pentru a începe un proiect nou, chiar dacă cei din jur îi sfătuiesc să mai aştepte.

Horoscop 7 August 2018 Berbec

Berbecii nu se vor lăsa dezamăgiţi dacă afacerile nu merg ca pe roate astăzi. Atenţia lor se îndreaptă spre familie, acolo unde armonia pluteşte în aer.

Horoscop 7 August 2018 Taur

Taurii au astrele de partea lor la capitolul bani. Ar face bine să profite de oportunităţile ivite. 

Horoscop 7 August 2018 Gemeni

Pentru Gemeni este o zi perfectă pentru proiecte individuale. Nivelul de energie şi încrederea în propria persoană îi va ajuta să aibă succes.

Horoscop 7 August 2018 Rac

Iar Racii vor cu orice preţ să facă impresie bună. Intuiţia le spune că persoana de lângă ei poate fi chiar jumătatea pe care o căutau de atâta timp.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei de 7 august 2018. Zâmbete nenumărate pentru Săgetători, ceva mai multe griji pentru Raci şi Vărsători