Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii obsedate după prima iubire

Prima iubire nu se uită niciodată, însă unele zodii au transformat-o într-o adevărată obsesie. S-au obișnuit să țină cu dinții de o dragoste care s-a sfârșit de mult, făcându-și mereu iluzii că, poate, pe viitor, va fi posibilă o împăcare. Între timp, viața li se scurge printre degete. 

Trei zodii care trăiesc în trecut
Zodii care nu renunță niciodată la prima iubire - pexels.com

Prima iubire nu se uită niciodată, însă unele zodii au transformat-o într-o adevărată obsesie.

S-au obișnuit să țină cu dinții de o dragoste care s-a sfârșit de mult, făcându-și mereu iluzii că, poate, pe viitor, va fi posibilă o împăcare. Între timp, viața li se scurge printre degete.

Taur

Cunoscut drept un romantic incurabil, Taurul și-a făcut atât de multe speranțe de la prima dragoste, încât i se pare o adevărată tragedie să renunțe, chiar dacă relația a luat sfârșit. O păstrează mereu vie, în sufletul lui, imaginându-și mereu că împăcarea e doar o problemă de timp, deși anii trec. Pe lânga asta, nativii din zodia Taur sunt extrem de încăpățânați și urăsc compromisul, astfel încât renunțarea devine o problemă de orgoliu. Abia atunci când vor înțelege că adevărata putere înseamnă să renunți - atunci când dorințele devin obsesii - se vor putea despărți de trecut. 

Rac

Racii au o viziune idealistă asupra lumii, iar prima dragoste nu face excepție. În loc să privească trecutul așa cum a fost el, atât cu bune, cât și cu rele, nativii din această zodie șterg din memorie amintirile neplăcute sau clipele banale, și rămân doar cu experiențele care le-au marcat viața. Nu e de mirare că vor evita să renunțe la iluzii până în ultimul moment, atunci când vor realiza că pierd totul dacă mai urmăresc fantasme. Chiar și atunci, vor merge mai departe cu sentimentul că nimeni și nimic nu s-ar putea ridica la așteptările lor. 

Leu

Prima iubire este cea pentru care taurii își dau, de obicei, sufletul. Și nu e cu putință să-l mai ia înapoi. De altfel, nici nu își doresc. Pasionali și loiali până la capăt, nativii din zodia Leu vor considera că a trece peste înseamnă a-și trăda partenerul și promisiunile făcut în nopțile lungi petrecute împreună, asta chiar dacă relația este de domeniul trecutului. Acești oameni se țin de ceea ce spun, iar dacă au promis iubire până la capăt nu au glumit deloc. În mintea leilor, niciun alt partener nu se poate ridica la nivelul primului, prin urmare nu au nici măcar curiozitatea de a încerca. La fel ca și celelalte două zodii, vor renunța la trecut abia atunci când totul se va nărui în jurul lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii obsedate după prima iubire