Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii care întârzie de fiecare dată. Punctualitatea le lipseşte cu desăvârşire

Punctualitate? Categoric un cuvânt necunoscut pentru aceşti nativi. Nehotărâţi, haotici şi dezorganizaţi, nu au aproape nicio şansă să ajungă la timp. Ori nu reuşesc să se decidă ce haine să poarte, ori ceasul nu le sună la timp, întotdeauna există un factor care să le determine întârzierea. 

Top 3 zodii care întârzie mereu
Aceşti nativi pur şi simplu habar nu au ce-i punctualitatea - Pexels

Punctualitate? Categoric un cuvânt necunoscut pentru aceşti nativi. Nehotărâţi, haotici şi dezorganizaţi, nu au aproape nicio şansă să ajungă la timp vreodată. Ori nu reuşesc să se decidă ce haine să poarte, ori ceasul nu le sună la timp, ori găsesc în drum un căţel care să le distragă atenţia, întotdeauna există un factor care să le determine întârzierea. 

Unii dintre ei găsesc o mie de scuze, în timp ce alţii nici măcar nu observă că au lăsat o întreagă echipă să îi aştepte cel puţin jumătate de oră să îi aştepte pentru a începe o şedinţă importantă. 

Ei sunt cei trei nativi care fac ce fac şi tot întârzie. Te afli în top? 

Berbec

Pe acelaşi subiect

Berbecilor le place să se implice în o sută de lucruri de-o dată şi chiar îşi vor da silinţa să le rezolve pe toate la timp, să fie şi la spectacolele copiilor, la întâlnirile de afaceri, la cina romantică pregătită de partener sau la aniversarea părinţilor. Şi da, toate în aceeaşi zi.

Aceşti nativi îşi organizează în detaliu toate drumurile, planurile şi proiectele şi încearcă să fie prezenţi peste tot. În mare parte sunt, dar cu o întârziere de minim jumătate de oră la fiecare. De altfel, nici nu ai cum să nu-i ierţi, mai ales când încep să povestească toate lucrurile pe care le au de făcut, în pofida timpului. Mulţi ar crede că pur şi simplu îşi amână sarcinile până în ultimul moment şi se aglomerează singuri, dar nu.

Aşa este viaţa Berbecilor în fiecare zi, ordonată, dar totuşi haotică, un paradox potrivit pentru temperamentul lor nestatornic.

Gemeni

Gemenii şi-au creat un stil de viaţă din a fi complet indecişi. Cum să iasă pe uşă când ei nu au decis încă ce haină să poarte, care se asortează mai bine cu ce pereche de adidaşi, să poarte mai bine nişte cizme? Oare cât de cald este afară? Dar mai târziu va fi la fel de cald? Ce costumaţie li se potriveşte mai bine pentru o întâlnire de afaceri, dar este oare potrivită pentru o ieşire în parc ulterior? Sunt nehotărâţi, schimbători şi au atât de multe idei încât nu pot ajunge la un consens.

Sunt în stare să se întoarcă de trei ori înapoi pentru că nu sunt siguri dacă au stins luminile sau au închis bine uşa şi da, probabil şi pentru a-şi schimba din nou încălţămintea sau pentru a-şi rearanja părul.

Dacă ai vreodată o întâlnire cu un nativ Geamăn, înarmează-te cu răbdare sau întârzie din proprie iniţiativă pentru că orice ai face, va trebui să mai aştepţi măcar un sfert de oră până să apară şi nici nu vor observa că au întârziat.

Rac

Racii încearcă. Nespus de mult. Îşi pregătesc pe puţin 10 alarme, îşi aranjează hainele cu o seară înainte pentru a fi siguri că vor ajunge la timp, dar degeaba. Pot pleca și cu o oră înainte, tot se va ivi ceva neaşteptat care îi va ţine pe loc şi vor întârzia. În orice caz, nu te poţi supăra pe ei. Îşi vor cere scuze de o mie de ori, vor veni cu explicaţii şi argumente concise şi detaliate pentru a le înţele motivul şi încercările disperate de a fi punctuali, dar efectiv timpul este împotriva lor.

Când au un interviu de angajare sau o întâlnire foarte importantă, fie ea în orice domeniu, intră în panică, se simt presaţi şi îşi fac zeci de planuri de urgenţă pentru a se asigura că măcar atunci ajung la timp, dar sunt şi ei conştienţi că orice ar face, tot nu vor avea succes.

Sunt chiar haioşi prin felul lor haotic de a trăi, dar toţi cei care ajung să cunoască un nativ Rac, îi înţeleg şi îi iartă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii care întârzie de fiecare dată. Punctualitatea le lipseşte cu desăvârşire