Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii care nu îşi cer iertare. Refuză să îşi recunoască greşelile!

Este aproape imposibil să auzi din gura lor "Îmi pare rău". Sunt orgolioşi, plini de mândrie şi se consideră superiori celor din jur. Dacă au greşit, clar nu este vina lor, ci a circumstanţelor,d ar clar nu este vina lor!

Top 3 zodii care nu îşi cer iertare
Aceşti nativi pur şi simplu nu vor să recunoască atunci când calcă strâmb - Unsplash

Este aproape imposibil să auzi din gura lor "Îmi pare rău". Sunt orgolioşi, plini de mândrie şi se consideră superiori celor din jur. Dacă au greşit, clar nu este vina lor, ci a circumstanţelor,d ar clar nu este vina lor!

Trebuie să ai mare răbdare în prezenţa acestor zodii, altfel nu vei reuşi să îi înţelegi sau să lucrezi vreodată alături de ei. Sunt muncitori, acordă multă atenţie sarcinilor care lis e oferă, dar dacă ceva nu merge bine, dispar complet din peisaj, pentru a primi oricine altcineva criticile. 

Fecioara

Articolul continuă după reclamă

Deşi în general nativii Fecioară sunt firi corecte, înţelegătoare şi pozitive, când vine vorba de a-şi cere iertare, se schimbă complet. Nu îşi văd niciodată greşelile şi nu recunosc faptul că au călcat strâmb. Consideră că sunt perfecte şi că oricine le este inferior. Dacă sunt implicaţi într-un conflict, în loc să aplaneze situaţia cu tact şi calmitate, preferă să arunce la rândul lor cuţite severe asupra adversarilor, menţionându-le fiecare defect şi fiecare mişcare greşită pe care au făcut-o.

Îi critică pe toţi cei din jur, iar în loc să recunoască în momentele în care sunt vinovaţi, se ascund şi scot în evidenţă motivele pentru care ei consideră că au acţionat corect. Este destul de greu să câştigi un argument în faţa lor şi este şi mai greu să-i faci să înţeleagă faptul că uneori nu sunt cei mai buni. Iertarea din partea lor categoric nu există.

Vărsător

Aceşti nativi sunt destul de nepăsători şi indiferenţi faţă de sentimentele celor din jur. Nu contează dacă au supărat pe cineva sau dacă au rănit sentimentele unei persoane dragi, preferă să tacă şi să ignore faptul că au greşit profund. Ei de obicei uită atunci când au făcut un lucru regretabil şi au senzaţia că şi ceilalţi au uitat sau sunt în proces de a trece peste şi nu consideră că ar trebui să ia măsuri pentru a repara problemele create.

Sunt încăpăţânaţi şi preferă să arunce vina asupra altor persoane, uneori chair jucând rolul de victimă în situaţii conflictuale care îi vizezaă direct. Deşi le-ar fi mult mai uşor să îşi recunoască greşelile, să îşi ceară iertare şi să pună capăt conflictelor, Vărsătorii lasă lucrurile să meargă de la sine. Aveţi mare grijă în privinţa lor, mai ales dacă aveţi vreun astfel de coleg la serviciu, şansele de a vă crea foarte multe supărări sunt mari.

Berbec

Nu vei auzi niciodată „Îmi pare rău” din partea unui Berbec. Aceşti nativi nici nu ar şti ce înseamnă, dacă nu ar aştepta mereu să audă aceste cuvinte din partea celor din jur. Se simt mândri şi se bucură nespus atunci când cineva le greşeşte şi mai ales când le recunoaşte că au călcat strâmb. Sunt foarte, foarte orgolioşi, aşa cum de altfel sunt zodiile de foc, iar atunci când greşesc se înfurie şi încep să înşire toate momentele când ceilalţi au fost în locul lor pentru a se scoate din cadru.

Ca să îţi ceară iertare, trebuie să fii cu adevărat o persoană specială şi trebuie să-i faci să înţeleagă cât de important este pentru tine să facă acest pas, altfel, vor trece categoric cu vederea acest „mic amănunt”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cum se termină diseară meciul România - Olanda?
Observator » Horoscop » Top 3 zodii care nu îşi cer iertare. Refuză să îşi recunoască greşelile!