Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii care vor spune "Pa" în 2019

Pentru trei zodii, anul 2019 va aduce sfârșitul poveștii de dragoste. Sau, mai precis, a coșmarului. Fără regrete, lacrimi sau sentimente de nostalgie, nu puțini sunt cei care o vor șterge englezește către o viață mai bună, lipsită de stres și scandal. 

de Redactia Observator

la 30.05.2019, 17:05

Zodii care vor spune adio în 2019
Zodii care se vor despărți în 2019 - Profimedia Images

Pentru trei zodii, anul 2019 va aduce sfârșitul poveștii de dragoste. Sau, mai precis, a coșmarului. Fără regrete, lacrimi sau sentimente de nostalgie, nu puțini sunt cei care o vor șterge englezește către o viață mai bună, lipsită de stres.

Va fi, totodată, și momentul marilor schimbări în plan personal. Unele zodii vor trece la următoarea etapă din viață, în care chiar nu mai merită să pierzi timp alături de persoana nepotrivită. 

Taur

Taurii sunt pe cât de pasionali, pe atât de nonșalanți. Dacă nu le convine ceva, iar motive se găsesc cu sutele, vor pleca în secunda numărul doi, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Setea de libertate a acestor nativi nu face casă bună cu o relație de cuplu, iar partenerii lor - foștii - o vor simți pe propria piele. De altfel, nativii din Taur sunt atât de lejeri, încât încercarea de a obține măcar o explicație e automat sortită eșecului. Nu prea le pasă, despre regrete nici nu poate fi vorba, iar de muncit pentru construirea unei relații pe bază de compromis nici nu vor să audă. Vor continua să caute partenerul ideal, din povești, un motiv numai bun pentru a mai umbla aiurea vreo câteva luni, dacă nu ani.

Fecioară

Fecioarele vor găsi motivul ideal pentru a scăpa de obligații, mai ales dacă cochetează cu ideea despărțirii - a venit vara. Cu alte cuvinte, nu mai e timp de pierdut. Nativii din zodia Fecioară nu prea stau la discuții, atunci când au o idee de acest gen. Organizați și disciplinați, se vor despărți ca la carte, fără ca partenerul să știe ce și de unde l-a lovit. Nimic întâmplător în comportamentul Fecioarelor. Vor calcula totul din timp, cu precizie matematică, astfel încât nimeni și nimic să nu-i poată opri în ultimul moment. Cât despre discuții romantice și păreri de rău, e mult prea târziu.

Săgetători

Pe Săgetători mai bine îi ții închiși în casă, decât într-o relație. De altfel, pentru ei, e cam același lucru. Cei care au ajuns, din greșeală - cel mai probabil, să aibă un partener de viață vor fugi cu prima ocazie. Iar anul 2019 le va aduce suficiente. Nativii din zodia Săgetător nu sunt genul de oameni care pun mare preț pe sentimente și declarații de loialitate. Pentru ei contează aventura și entuziasmul. Dacă nu le au, adio. Împăcările romantice sunt pentru alții. Încearcă să convingi un Săgetător să mai dea o șansă relației și poți fi sigur că va fugi cu o viteză demnă de cauze mai bune.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii care vor spune "Pa" în 2019