Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii experte în pat

Când vine vorba de dragoste și artificii pe tavan, unele zodii sunt experte la pat și au "martori" care o pot confirma. Știu ce trebuie să facă, cum și mai ales când. Farmecul ce le înconjoară ține de încredere și un simț aparte, care le ghidează fiecare pas, cu o mână învizibilă.

Zodii specialiste în dragoste
Zodii experte între așternuturi - pexels.com

Când vine vorba de dragoste și artificii pe tavan, unele zodii sunt experte și au "martori" care o pot confirma. Știu ce trebuie să facă, cum și mai ales când. 

Farmecul ce le înconjoară ține de încredere și un simț aparte, care le ghidează fiecare pas, cu o mână învizibilă. Iar rezultatul e spectaculos. 

Berbec

Pentru berbeci, totul ține de putere. Le place să dețină controlul chiar și sub așternuturi. Deopotrivă încrezători și misterioși, nativii din această zodie vor știe în fiecare secundă ce trebuie să facă pentru a-și duce partenerii pe culmile plăcerii. E ceva special în privirea lor, în momentele pasionale, care spulberă orice sentiment de îndoială sau nesiguranță. Cine a avut de-a face cu un Berbec nu va mai coborî ștacheta niciodată.

Taur

Dragostea este ca un sport pentru tauri. E ceea ce îi menține în formă și pentru care sunt dispuși să facă orice sacrificiu. Ce nu vor accepta, însă, e plictiseala și monotonia. Cu nativii din această zodie este garantat că vei avea experiențe dintre cele mai surprinzătoare și intense, iar fanteziile vor fi fost îndeplinite înainte chiar de a le fi dat glas. Taurilor le place să meargă la extreme, împingând mereu limitele și descoperind noi tehnici pentru a duce acțiunea până în zori de zi. Cine a avut de-a face cu unul poate confirma. 

Săgetător

Când vine vorba de Săgetători, totul decurge ca într-o peliculă romantică. Cumva, lucrurile se desfășoară atât de natural, încât de la o simplă cafea ajungi în costumul Evei fără să-ți dai seama ce s-a întâmplat. Iar de acolo povestea e știută. Nu degeaba li se spune Săgetători. Acești nativi merg direct la țintă, cu sinceritate și fără intenții ascunse - ba chiar cu zâmbetul pe buze. E ceea ce-i face incredibil de atractivi, dar imposibil de avut. Imediat după o noapte de poveste o vor lua de la capăt, doar că, de această dată, cu altcineva. E în firea lor să experimenteze mereu și, până nu vor da peste persoana potrivită, nu se vor opri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii experte în pat