Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii de femei narcisiste

Pentru trei zodii, doar aparențele contează. Îndrăgostite de propriul trup și personalitate, vor reacționa la fiecare gest care le coboară de pe piedestalul pe care singure s-au urcat. 

de Redactia Observator

la 02.05.2019, 15:46

Zodii narcisiste
Zodii inteligente, pentru care aparențele sunt mai importante decât adevărul - Profimedia Images

Pentru trei zodii, doar aparențele contează. Îndrăgostite de propriul trup și personalitate, vor reacționa la fiecare gest care le coboară de pe piedestalul pe care singure s-au urcat. 

Tendința lor a atinge perfecțiunea le transformă depotrivă în ființe sensibile, dar și extrem de agresive, atunci când le este pusă în discuție valoarea.

Femeia Berbec

Femeile din zodia Berbec nu acceptă să fie considerate "normale". Iar asta pentru că, de obicei, nu prea sunt. Extrem de orgolioase și dotate cu o inteligență peste medie, reprezentantele Evei din Berbec vor face tot posibilul pentru a-i impresiona pe cei din jur, chiar dacă, pentru asta, sunt nevoite să manipuleze sau să conceapă strategii dintre cele mai complicate. Nimic întâmplător în comportamentul acestor femei. Încearcă să le pui la îndoială frumusețea sau onestitatea și vei avea parte de o furtună cum puține ai văzut. Poți fi sigur că nu vei scăpa prea ușor.

Săgetător

Femeile din zodia Săgetător sunt în stare să se mintă singure, doar pentru a-și păstra idealul de perfecțiune spre care tânjesc mereu. Nici urmă de modestie sau timiditate, atunci când vine vorba despre propriul aspect. Vor petrece ore în șir pentru a da cea mai bună impresie, chiar dacă pentru asta vor face mari sacrificii. Nu e de mirare că, lovite de un refuz, vor resimți fiecare gest ca fiind unul de ostilitate. Femeile din Săgetător adoră, de asemenea, să fie în poziții de conducere și vor face tot posibilul pentru a le obține. Prin manipulare sau nu, important este rezultatul. În relația de cuplu vor fi persoane amuzante și agreabile, cât timp sunt puse pe piedestal și răsfățate de dimineața și până seara, zilnic. Două mișcări greșite, însă, și vei avea parte de o ceartă monstru.

Capricorn

Femeia Capricorn este independentă, cu o inteligență sclipitoare și mereu atentă la propria imagine. Dacă ai impresia că s-a îndrăgostit de tine pentru liniște și plimbări romantice, vei avea parte de o surpriză uriașă. Pentru femeile din Capricorn, impresia de moment este singura care contează. Dacă se simte frumoasă și apreciată alături de tine, te va iubi cu o pasiune mistuitoare. Însă, în momentul în care îi vei face probleme sau îi vei pune la discuție deciziile imposibil de înțeles, se va schimba la 180 de grade. Din ființa iubitoare, va deveni rece și calculată în gesturi, pentru a-și recăpăta echilibrul și încrederea în propriile forțe. Așteaptă-te la acțiuni dintre cele mai neașteptate, vei fi surprins de ce poate face o femeie din Capricorn atunci când este provocată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii de femei narcisiste