Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii pasionale, care transformă dormitorul în rai

Unde nu e chimie, e istorie. Pentru cei pasionali, dornici de aventură între patru pereți, viața de cuplu nu are niciun sens dacă nopțile sunt folosite doar pentru a dormi.

Zodii pasionale în dragoste
Top 3 zodii pasionale, care transformă dormitorul în rai - pixabay.com

Unde nu e chimie, e istorie. Pentru cei pasionali, dornici de aventură între patru pereți, viața de cuplu nu are niciun sens dacă nopțile sunt folosite doar pentru a dormi.

Vor renunța la totul pentru persoana iubită și vor începe, de obicei, prin a renunța la haine.

Berbec

Semn de foc, guvernat de planeta Marte, Berbecii îi vor oferi partenerului nenumărate nopți cu scântei. Apetitul lor pentru dragoste este uriaș, iar nu de puține ori serile romantice se vor prelungi până la răsărit, de parcă orele ar fi fost minute. Este o adevărată aventură să traiești cu acești nativi, iar picanteriile vor fi la ordinea zilei. Nu de puține ori berbecii vor trăi clipa atât de intens, încât își vor sufoca partenerul cu iubire și vor deveni geloși la cel mai neînsemnat lucru. Pentru ei, persoana iubită e totul și vor face orice pentru a o păstra. 

Taur    

Taurii sunt printre cei mai romantici exponenți ai zodiacului. Semn de pământ, vor trăi fiecare moment la potențial maxim, într-o tensiune care va exploda în gesturi de afecțiune. Acești nativi trăiesc ca să iubească și vor căuta mult timp un partener potrivit, care să le aprindă simțurile. Când, într-un sfârșit, îl vor găsi, vor renunța la totul pentru el. Chiar dacă asta începe, de obicei, prin a renunța la haine. Cine trăiește cu un taur nu se va plictisi niciodată, mai ales la ceas de seară.

Fecioară

Relația cu o fecioară e garantat că va fi plină de clipe romantice. Acești nativi nu lasă nimic la voia întâmplării, chiar dacă asta prespune organizare minuțioasă pentru... iubire. Ceea ce nu înseamnă, sub nicio formă, că sunt lipsiți de imaginație și spontaneitate. Din contra. Atunci când lucrurile devin picante, fecioara se va asigura că are mereu la îndemână o melodie bună, lumânări sau alte obiecte de o utilitate imposibil de explicat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii pasionale, care transformă dormitorul în rai