Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii răzbunătoare, care nu iartă niciodată

Pentru trei zodii, nimic nu e mai rău decât trădarea. Chiar dacă uită anumite întâmplări, odată cu trecerea timpului, în sufletul lor nu vor ierta prea repede. Iar dacă vor avea posibilitatea, poți fi sigur că vor plăti cu aceeași monedă.

de Redactia Observator

la 30.04.2019, 15:54

Berbec, Taur și Fecioară, zodiile care nu iartă
Zodiile care nu iartă trădarea - pixabay.com

Pentru trei zodii, nimic nu e mai rău decât trădarea. Chiar dacă uită anumite întâmplări, odată cu trecerea timpului, în sufletul lor nu vor ierta prea repede.

Iar dacă vor avea posibilitatea, poți fi sigur că vor plăti cu aceeași monedă.

Berbec

Berbecii nu lasă nepedepsită nicio vorbă spusă la nervi, niciun gest de ostilitate sau eroare făcută sub impulsul momentului. Chiar dacă dau impresia că trec peste probleme, în sinea lor așteaptă cu răbdare clipa în care se vor răzbuna. De cele mai multe ori, Berbecii sunt bine intenționați, motiv pentru care resimt trădarea la intensitate maximă. În dragoste, nativii din zodia Berbec se dedică trup și suflet, iar atunci când sunt părăsiți lumea se prăbușește în jurul lor. Vor căuta să își revină rapid și să atingă perfecțiunea, doar pentru a-i demonstra fostului partener că a făcut o mare greșeală. Și de cele mai multe ori vor reuși, pentru că au o ambiție uriașă. Nu încerca să fentezi un nativ din Berbec, pentru că totul se va întoarce împotriva ta, mai devreme sau mai târziu.

Taur

Taurii sunt ființe absolut inofensive, atât timp cât nu le faci rău. În secunda în care se simt trădați sau tratați cu răutate, se transformă în cei mai aprigi inamici pe care îi poți avea. Nu îți vor face nimic rău, dar poți fi sigur că vei regreta fiecare vorbă. De obicei, nativii din zodia Taur au un simț al dreptății ascuțit, după care își ghidează fiecare gest, așa că nu vor trece limita atunci când vor avea ocazia de a plăti înapoi răul făcut. De altfel, Taurii nu vor răzbunare de dragul orgoliului, ci pentru ca oamenii la care țin să-și dea seama de greșeala făcută. Imediat după ce își va lua revanșa, Taurul va face tot posibilul pentru a ajunge la împăcare și chiar va fi cel care va face primul pas. 

Fecioară

Poți spera ca o Fecioară să uite, dar nu să ierte. O singură dată dacă o trădezi și e suficient pentru o viață. Nu va trece peste durere, mai ales dacă ține la persoana respectivă, și va face tot posibilul pentru echilibra balanța. Chiar și peste ani întregi, când oamenii uită complet ce s-a întâmplat, nativii din zodia Fecioară vor rememora cu precizie fiecare cuvânt spus. Nu e de mirare că îți vor aduce aminte la perfecție tot ce ai făcut greșit, chiar dacă nu mai ții minte nimic. Acesta este și motivul pentru care e aproape imposibil să câștigi o ceartă cu nativii din Fecioară. Țin minte fiecare vorbă spusă și o pot reproduce cu o fidelitate care uimește și sperie în același timp. E mult mai bine să ai în Fecioară un prieten și nu un inamic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii răzbunătoare, care nu iartă niciodată