Antena Meniu Search
x

Tot ce trebuie să ştii despre zodia Taur. Nativii bine ancoraţi în realitate, dar care uită de reguli în căutarea iubirii

Taurul este un semn al Pământului, la fel ca Fecioara și Capricornul, și are capacitatea de a vedea lucrurile dintr-o perspectivă bazată pe practică, o perspectivă realistă, nu este visător precum Gemenii. Le este ușor să câștige bani și să rămână pe aceleași proiecte ani de zile până când vor fi finalizate.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 13.04.2021, 17:24

Tanara purtând coarne, simbol zodiacal pentru Taur
Tot ce trebuie să ştii despre zodia Taur - Shutterstock

Element: Pământ

Culoare: Verde, roz

Ziua: Vineri, luni

Conducător: Venus

Cea mai mare compatibilitate generală: Scorpion, Rac, Capricorn, Fecioară, Peşti

Numere norocoase: 2, 6, 9, 12, 24

Interval de date: 20 aprilie - 20 mai

Puncte tari: Fiabil, practic, devotat, responsabil, stabil

Puncte slabe: Încăpățânat, posesiv, fără compromisuri

Taurului îi plac: Grădinăritul, gătitul, romantismul, muzica, hainele de înaltă calitate, lucrul cu mâinile

Taurul nu-i plac: Schimbările bruşte, complicațiile, nesiguranța de orice fel, țesăturile sintetice

Generalităţi

Practic și bine întemeiat, Taurul este semnul care recoltează roadele muncii pe baza meritului său. Ei simt nevoia să fie mereu înconjurați de dragoste și bunătate sufletească, sunt sesibili, dar senzuali și tactili, considerând atingerea și gustul cel mai important dintre toate simțurile. Stabil și conservator, acesta este unul dintre cele mai fiabile semne ale zodiacului, gata să suporte și să se țină de alegerile lor până când ajung la punctul de satisfacție personală.

Taurul este un semn al Pământului, la fel ca Fecioara și Capricornul, și are capacitatea de a vedea lucrurile dintr-o perspectivă bazată pe practică, o perspectivă realistă, nu este visător precum Gemenii. Le este ușor să câștige bani și să rămână pe aceleași proiecte ani de zile până când vor fi finalizate. Ceea ce vedem adesea este încăpățânarea lor care poate fi interpretată ca angajament, iar capacitatea lor de a îndeplini sarcini, indiferent de ce este nevoie, este neobișnuită. Acest lucru îi face angajați excelenți, prieteni și parteneri excelenți pe termen lung, fiind mereu acolo pentru oamenii pe care îi iubesc. Nota pământească îi face uneori supraprotectori, conservatori sau materialisti, cu puncte de vedere asupra lumii bazate pe dragostea lor pentru bani și bogăție.

Conducătorul Taurului este Venus, planeta iubirii, atracției, frumuseții, satisfacției, creativității și recunoștinței. Această natură tandră va face din Taur un excelent bucătar, grădinar, iubitor și artist. Sunt loiali și nu le plac schimbările bruște, criticile sau urmărirea culpabilității la care oamenii sunt adesea predispuși, fiind oarecum de încredere față de alte persoane și de emoțiile pe care par să nu le poată lăsa deoparte. Totuși, indiferent de potențiala lor provocare emoțională, acești indivizi au capacitatea de a asculta vocea rațiunii în orice situație haotică și nesănătoasă.

Fiind cel care și-a trădat cea mai bună prietenă, zeița Hera însăși, Taurul este o ființă nefericită care trebuie să rătăcească pe Pământ pentru a găsi libertatea. De parcă cineva îi pedepseşte constant amintindu-le de fericirea care a fost odată, înțepându-i cu replici acide, ei se închid în propriile lumi, singuri și separați de miezul lor. Pentru a găsi dragostea, un Taur trebuie să călătorească prin lume, să schimbe perspectiva sau să facă o schimbare în întregul lor sistem de credințe și în sistemul lor de valori, în caz contrar vor fi deneclinti. 

Taurii şi viaţa amoroasă

Întotdeauna trebuie să fii pregătit pentru a avea răbdare într-o relaţie cu Taurul. Sunt extrem de senzuali, atingerile, mirosurile şi orice le "trezeşte" o senzaţie plăcută le oferă o stare de bine, ceea ce este foarte important pentru ei în ceea ce priveşte apropierea romantică faţă de cineva. Totuşi au nevoie de timp pentru a crea un mediu sigur și a se relaxa alături de un partener când vine vorba de momente intime. Atunci când se simt îndeajuns de confortabili, devin copilăroşi, motiv pentru care simt nevoia să îşi controleze emoţiile, să ţină totul sub control şi să gândească practic, fără să intre în vreo stare de visare. În orice caz îmbrăţişează tot timpul schimbarea și inițiativa partenerului lor.

Pentru relațiile pe termen lung, aleg adesea persoane din același mediu social care sunt capabile să răspundă nevoilor lor intelectuale, dar și așteptărilor familiei și prietenilor apropiați. Gândindu-se la valorile tradiționale și la latura practică a vieții, este un semn care rareori alege un partener care nu își va îndeplini așteptările de bază ale creșterii lor din punct de vedere personal şi profesional, arătând și primind adesea atenție prin daruri și lucruri materiale. Dacă partenerul este prea ricid şi refuză însă abordările aventuroase, dacă îi dmeonstrează că nu au aceleaşi dorinţe şi lucruri în comun, ar putea ajunge să înoate în probleme de frustrare și furie pe care nu știu cum să le rezolve, descărcându-se adesea pe persoana care stă în fața lor. Compatibilitatea Taurului cu alte semne poate fi complicată. Este un semn al plăcerii fizice, hedonismului și fluxului de emoții care nu este rezervat doar oricui. 

Taurii în relaţia cu familia şi prietenii

Prieteni: Oamenii născuți în acest semn zodiacal sunt loiali și întotdeauna dispuși să dea o mână de ajutor în relaţia de prietenie, deși pot fi închisi faţă de lumea exterioară înainte de a-și dezvolta o bază de încredere pentru noile contacte sociale pe care le fac. Multe dintre prieteniile lor încep în copilărie cu tendința de a dura o viață. Odată ce vor stabili o legătură intimă clară cu o altă persoană, vor face tot ce pot pentru a hrăni relația și a o face funcțională chiar și în vremurile grele.

Familia: Casa și problemele familiei sunt foarte importante pentru fiecare Taur. Este un nativ zodiacal care iubește copiii și apreciază timpul petrecut cu oamenii la care ţine, respectând rutina familiei, obiceiurile, fiind prezent la toate evenimentele și întrunirile. Le va face plăcere să găzduiască petreceri în casă atât pentru familia lor, cât și pentru prieteni și nu îi deranjează să gătească o masă pentru o cameră plină de oameni.

Taurii şi cariera profesională

Reprezentanții Taurului iubesc de obicei banii și vor lucra din greu pentru a-i câștiga. Sunt fiabili, muncitori, răbdători și temeinici, în calitate de angajat sau de cineva aflat într-o poziție de conducere. Când se concentrează pe un anumit proiect, aceștia se vor lipi ferm de el, indiferent de ce se întâmplă în lumea din jur.

Stabilitatea este cheia pentru a le înțelege rutina de lucru. Căutarea plăcerilor și recompenselor materiale este o nevoie reală de a-și construi propriul simț al valorii și de a obține un mod de viață luxos, dar practic, satisfăcător. Munca lor este observată deseori şi aplaudată de cei din jur, fie colegi sau superiori. 

Taurul este un semn de Foc bine organizat cu finanțele, iar toate facturile lor vor fi plătite fără întârziere. Le pasă de pensie, asumându-și responsabilitatea și economisind niște bani pentru o zi ploioasă, capabili să își plătească datoria cu un salariu foarte mic și foarte mare în acelaşi mod. Ocupațiile care li se potrivesc acestora sunt agricultura, serviciile bancare, arta și orice presupune a avea abilități culinare.

Cum să seduci un bărbat Taur

Dacă sunteți în căutarea unui om puternic, loial și generos, Taurul este persoana potrivită. Este de încredere, răbdător și tandru când este îndrăgostit, mereu în căutarea unei emoții pe care să o primească înapoi. El nu va alege subtilităţile și privirile sugestive de la cei care cochetează cu el, fiind un pic lent în ceea ce privește absorbția, ca și când s-ar aştepta ca cineva să-i întrebe direct. Nu-i place artificialitatea de orice fel și apreciază conversațiile pline de declarații autentice, mai ales când vine vorba de complimente și declarații de dragoste.

Un bărbat Taur are nevoie de timp pentru a-și construi încrederea și oricine este în căutarea inimii sale trebuie să-și ia timpul necesar pentru a o câştiga. Ca persoană cu foarte puține cuvinte, va părea imposibil de pătruns uneori, de parcă nimic nu-l poate atinge. O invitație pentru un preparat delicios gătit acasă este întotdeauna un pariu sigur atunci când vă întâlniți cu acest bărbat, precum și alegerea unui loc confortabil și liniştit, mai degrabă decât popular sau plin de oameni, zgomotos. Întorcându-se la natură și la gândirea comună, el va vedea sexul ca pe ceva care vine când este momentul potrivit, rareori pune presiune pe partenerul său și simte că este ceva de care să te bucuri, nu un lucru după care să tânjeşti la nesfârşit. O parte din caracterul său fix, static, este incapacitatea potențială de a ierta trădarea și trebuie să se simtă cu adevărat în siguranță pentru a se stabili definitiv cu un partener.

Cum să seduci o femeie Taur

Dacă doriți să seduceți o femeie născută împreună cu Soarele ei în Taur, va trebui să faceți apel la caracterul ei de un romantism absolut. Femeile Taur vor să fie curtate și seduse încet, chiar și atunci când au decis deja să intre într-o relație cu cineva. Au nevoie de lucruri pentru a se deplasa în relaţie și rareori vor sări într-o legătură sexuală rapid și fără să se gândească mult la alegerile ei.

O femeie Taur tânjește după adevărata iubire și siguranță. Este foarte puțin probabil ca ea să-și dezvăluie dorințele și instinctele repede și, dacă cineva dorește să aibă inima ei, va trebui să petreacă mult timp și energie în jocul de a o cuceri, făcând-o să se simtă confortabil. Odată ce se îndrăgostește, devine afectuoasă, intimă, apropiată și loială, rămânând lângă partenerul ei atât timp cât acesta îi este fidel.

Are un ochi făcut pentru lucruri frumoase și apreciază simplitatea lucrurilor elegante din viață, așa că modul de abordare pentru a cuceri este să îi oferi momente comune plăcute, respect pentru intimitate, mâncare bună și o atingere blândă. Este o femeie căreia nu-i place să se simtă grăbită atunci când se întâlnește și are nevoie de timpul ei. Odată ce se simte confortabilă și sigură cu cineva, își va da fericită și rapid inima fără să se rețină.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Tot ce trebuie să ştii despre zodia Taur. Nativii bine ancoraţi în realitate, dar care uită de reguli în căutarea iubirii