Antena Meniu Search
x

Tot ce trebuie să ştii despre zodia Vărsător

Cei aflaţi sub semnul zodiacal al Vărsătorului sunt timizi și liniștiți, dar pe de altă parte pot fi excentrici și energici. Dacă ai alături o astfel de persoană, simte-te norocos. Citeşte mai jos şi află tot ce vrei să ştii despre nativii acestei zodii.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 08.04.2021, 10:01

Semn zodiacal Vărsător
Tot ce trebuie să ştii despre zodia Vărsător - Shutterstock

Element: Aer

Culoare: Albastru deschis, argintiu

Ziua: Sâmbătă

Conducător: Uranus, Saturn

Semne compatibile: Berbec, Gemeni, Balanță, Leu, Săgetător

Numere norocoase: 4, 7, 11, 22, 29

Interval de date: 20 ianuarie - 18 februarie

Puncte forte: Empatic, ajutător, independent, original, energici

Puncte slabe: Fuge de propriile sentimente fiindu-i teamă să şi le exprime liber, temperamental, lipsit de compromisuri, distant

Vărsătorului îi place: Să se distreze alături de prieteni, să îi ajute pe cei din jur, să lupte pentru cauze umanitare, să aibă conversaţii intelectuale, să fie un bun ascultător şi să fie o bază pentru cei din jur, astfel încât oamenii să ştie că se pot baza pe el

Vărsătorul nu-i place: Să fie limitat, să i se încalce promisiunile, să fie singur, să fie în locuri plictisitoare ori înconjurat de persoane neinteresante cu care nu are lucruri în comun ori în preajam celor care au păreri complet diferite de ale lui

Generalităţi

Născuții în Vărsător sunt timizi și liniștiți, dar pe de altă parte pot fi excentrici și energici. Cu toate acestea, în ambele cazuri, sunt gânditori adânci și oameni foarte intelectuali, care adoră să-i ajute pe ceilalți. Sunt înţelegători şi se bazează pe analiza celor din jur fără prejudecăți, ceea ce îi face capabili să-şi poată rezolva cu ușurință problemele fără să intre în conflicte fără sens. Deși se pot adapta la temperamentul celor din jurul lor, cei născuţi sub semnul acestei zodii au profundă nevoie de a fi un timp singuri și departe de agitaţie pentru a-şi putea încărca bateriile. Oamenii născuți sub semnul Vărsător, privesc lumea ca un loc plin de posibilități.

Fiind un semn de aer, își folosesc mintea cu orice ocazie. Dacă persoanele sau lucrurile din jur nu le crează o stimulare mentală, se plictisesc și nu au motivația necesară pentru a obține cel mai bun rezultat.

Planeta conducătoare a Vărsătorului, Uranus are o natură timidă, abruptă și uneori agresivă, dar îi conferă Vărsătorului o calitate de vizionar. Sunt capabili să presimtă ce le aduce viitorul, motiv pentru care știu exact ce vor să facă în cinci sau zece ani de acum încolo. Uranus le-a dat, de asemenea, puterea transformării rapide și ușoare, așa că sunt cunoscuți ca gânditori, progresiști și umaniști. Se simt bine într-un grup sau într-o comunitate, așa că se străduiesc constant să fie înconjurați de alți oameni.

Cea mai mare problemă pentru aceştia este sentimentul că sunt limitați sau constrânși. Datorită dorinței de libertate și egalitate, ei se vor strădui întotdeauna să îşi asigure libertatea de exprimare şi de acţiune, indiferent de consecinţe. Au reputația de a fi persoane reci și insensibile, dar acesta este doar mecanismul lor de apărare împotriva intimității premature. Trebuie să învețe să aibă încredere în ceilalți și să-și exprime emoțiile într-un mod sănătos.

Vărsătorii şi viaţa amoroasă 

Stimularea intelectuală este de departe cel mai mare afrodisiac pentru cei aflaţi sub acest semn zodiacal. Nu există nimic care să poată atrage un Vărsător mai mult decât o conversație interesantă cu o persoană. Deschiderea, comunicarea, imaginația și disponibilitatea riscantă sunt calitățile care se potrivesc bine în perspectiva vieții acestuia. Compatibilitatea lor cu alte semne poate fi complexă, integritatea și onestitatea sunt esențiale pentru oricine dorește o relație pe termen lung cu această persoană dinamică. În dragoste ei sunt loiali, dedicați și deloc posesivi - dau independență partenerilor lor și îi consideră egali.

Vărsătorii în relaţia cu familia şi prietenii 

Deși sunt comunicativi, au nevoie de timp pentru a se apropia de oameni. Având în vedere că sunt persoane foarte sensibile, apropierea de ele înseamnă vulnerabilitate. Comportamentul lor imediat, combinat cu opiniile lor puternice, îi face să fie o provocare pentru cei care îşi doresc să le fie alături. Vărsătorul va face orice pentru o persoană dragă până la sacrificiul de sine, dacă este necesar. Prietenii lor ar trebui să posede aceste trei calități: creativitate, intelect și integritate. Când vine vorba de familie, oferă ceea ce primesc. Deși au un sentiment al datoriei față de rude, nu vor menține legături strânse dacă nu se îndeplinesc aceleași așteptări ca și în prietenie.

Vărsătorii şi cariera profesională

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal aduc entuziasm la locul de muncă și au o remarcabilă capacitate de exploatare a imaginației lor în scopuri comerciale. Cariera care permite dezvoltarea și demonstrarea conceptului se va potrivi acestui semn zodiacal. Înaltul lor intelect combinat cu disponibilitatea de a-și împărtăși talentele, îi inspiră pe mulți cu care lucrează în echipă.

Vărsătorul este un tip vizionar căruia îi place să se angajeze în activități care au ca scop îmbunătățirea umanității. Când vine vorba de bani, acest semn zodiacal are talentul de a menține un echilibru între a cheltui și a economisi bani. Majoritatea oamenilor născuți sub semnul Vărsătorului sunt bine adaptați simțului lor pentru stil și nu se tem să-l arate.

Nu este neobișnuit să vezi un Vărsător îmbrăcat cu îndrăzneală în costume viu colorate. Cariere precum actor, scriitor, profesor, fotograf sau pilot sunt potrivite pentru acest semn. Cel mai bun mediu pentru ei este acela care le oferă libertatea de a rezolva problema fără îndrumări stricte. Vărsătorul este un tip neconvențional și, dacă i se oferă posibilitatea de a-și exprima talentul, poate obține un succes remarcabil.

Cum să seduci un bărbat Vărsător 

Ar trebui să aflați despre toate trăsăturile pozitive și negative ale Vărsătorului dacă doriți să îl seduceți pe omul născut sub acest semn zodiacal. Bărbații Vărsător sunt comunicatori imprevizibili, inteligenți, sociali, independenți și excelenți. Unele dintre caracteristicile negative ale Vărsătorului includ fiabilitatea, încăpățânarea, indecizia și inflexibilitatea.

Dacă doriți să-l seduceți pe omul născut sub semnul astrologic Vărsător, va trebui să acţionaţi cu lejeritate. Dacă încercaţi să fiţi prea puternici din punct de vedere emoțional pentru acest bărbat, el nici măcar nu se va gândi vreodată să fie mai intim.

Bărbatul Vărsător poate trăi adesea în propria sa minte, așa că are nevoie de un tovarăș pentru a vorbi despre gândurile progresive pe care le creează. Deci, dacă vrei să-l seduci, ar trebui să îi fii mai întâi prieten. Majoritatea romantismelor lor au tendința de a începe cu o prietenie care treptat evoluează în ceva mai serios. Acest lucru înseamnă că bărbații Vărsător nu vor intra niciodată într-o relație romantică cu cineva care nu le este deja prieten. Ai răbdare și păstrează lucrurile pe o bază platonică până când ești gata să faci prima mișcare. Respectă-i nevoia de libertate, individualitatea și dorința de a face o diferență în lume.

Cum să seduci o femeie Vărsător

Femeia Vărsător este independentă, misterioasă, liberă și excentrică. Are un simț al umorului unic și o perspectivă practică în viață. Cu toate acestea, inconsecvența este o problemă constantă pentru femeile născute sub semnul zodiacal al Vărsătorului. Tânjesc după romantism și conversație bună, deși pot părea persoane reci și distante. Sunt senzuale şi romantice, dar numai dacă sunt convinse că eşti interesant mai mult decât doar pentru o noapte. Dacă doriți să seduceți o femeie născută sub zodia Vărsător, va trebui să faceți apel la multiplele laturi ale personalității sale.

Femeile Vărsător sunt atrase de oamenii care ies din mulțime, așa că, dacă vrei să îi atragi atenția, este important să te remarci, să fii diferit faţă de toți ceilalți pe care îi cunoaște. Este un partener extrem de imaginativ, care dorește să încerce lucruri noi în mod regulat. Cu toate acestea, asigurați-vă că îi spuneţi cât mai des cât de mult înseamnă pentru voi din toate punctele de vedere. Vrea să fie iubită, remarcată, lăudată şi admirată.

Cea mai gravă greșeală pe care o poți face atunci când încerci să seduci femeia Vărsător este să fii prea solicitant și insistent. Oferă-i multă libertate, pentru că este o femeie foarte independentă și nu va tolera niciun fel de control. Pentru a-i atrage atenția, arată-i că ești genul calm şi înţelegător. Se simte inconfortabilă cu persoanele care își exprimă în mod deschis sentimentele, așa că evită problemele încărcate emoțional și apelează în schimb la intelectul ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Tot ce trebuie să ştii despre zodia Vărsător