Antena Meniu Search
x

Video Venus retrograd în Capricorn. Ce nu este indicat să facem în această perioadă, mai ales în iubire

Chiar în această perioadă un fenomen astrologic important ne influenţează pe fiecare dintre noi în funcţie de zodie. Din 19 decembrie 2021, adică de duminică, vom avea Venus retrograd în Capricorn, până pe 29 ianuarie 2022.

de Redactia Observator

la 17.12.2021, 13:57

Vezi și

Retrogradează în zodia Capricon însă perioada delicată este începută deja din 5 noiembrie şi până în 5 martie. În primul rând, ea retrogradează o dată la opt ani în aceeaşi zodie, aşa că îi invit pe oameni să se gândească ce s-a întâmplat acum opt ani sau acum 16 ani în viaţa lor sentimentală sau financiară pentru că s-ar putea întoarce acele situaţii pentru a fi reevaluate, încheiate, etc. 

Venus retrograd în Capricorn. Relaţiile noi de iubire nu vor funcţiona

Nu este indicat să începeţi relaţii noi, poveşti de iubire, nu durează şi vor aduce suferinţă. Se vor întoarce în viaţa noastră parteneri din trecut ca să reevaluăm nu neapărat ca să continuăm. Ce n-a funcţionat atunci cel mai probabil nu va funcţiona nici acum. Nu facem investiţii financiare pentru că se pot pierde bani, reevaluăm relaţii profesionale. 

Ce înseamnă această retrogradare ne explică pe larg astrologul Mădălina Manole în materialul video de mai sus. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Venus retrograd în Capricorn. Ce nu este indicat să facem în această perioadă, mai ales în iubire