Antena Meniu Search
x

Zodiacul despre carieră şi bani, 16 martie 2019

Peştii au un sentiment de regret in ce priveste cariera lor. Fac o retrospectiva si simt ca nu au incercat suficient sa se dezvolte.

de Redactia Observator

la 16.03.2019, 14:05

Vezi și

Peştii au un sentiment de regret in ce priveste cariera lor. Fac o retrospectiva si simt ca nu au incercat suficient sa se dezvolte.

La fel ca in plan personal, Berbecii sunt sfatuiti sa ia o pauza. Eforturile peste masura din ultima vreme le-au epuizat bateriile.

Putina rabdare le recomanda astrele Taurilor. Acesti nativi sunt tentati sa ia decizii pripite in ce priveste planurile in cariera si risca sa sufere un esec.

Gemenii si-ar putea descoperi un nou hobby, un nou talent cu care sa ii uimeasca pe cei din jur. Noua pasiune le poate ghida pasii catre un alt domeniu de activitate.

O zi perfecta pentru noi teluri in viata Racilor. Au avut parte de reusite una dupa alta in ultimele zile si nu vor ca succesul sa le scape printre degete.

Dragi Lei, mai multa rabdare in relatia cu colegii de munca! Sunteti usor irascibil astazi si puteti da nastere unui conflict pe care sa il regretati mai tarziu.

Nativii Fecioară sunt preocupati de investitii pentru casa astazi. Nu se dau in laturi de la achizitii scumpe, chiar daca risca sa ramana cu portofelul gol.

Balanţele sunt cam nemultumite de nivelul profesional la care se afla in acest moment, asa ca incearca sa se dezvolte in orice directie pot.

Scorpionii parca sunt intr-o continua competitie cu colegii de la locul de munca. Vor sa demonstreze ca sunt mai capabili decat ceilalti si nu se vor lasa pana nu reusesc.

Săgetătorii sunt absorbiti, la fel ca nativii Rac de o pasiune recent descoperita. Noul hobby le mananca nu numai mult timp, ci si bani.

Putina instabilitate in viata profesionala a Capricornilor, insa astrele spun ca este vorba de o perioada trecatoare.

Daca intampinati dificultati intr-un proiect la serviciu, dragi Vărsători, lasati orgoliul deoparte si nu ezitati sa cereti sfaturi sau ajutor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Zodiacul despre carieră şi bani, 16 martie 2019