Antena Meniu Search
x

Zodiac carieră și bani 20 noiembrie 2018. Racii sunt vedete la locul de muncă

Zodiac carieră și bani 20 noiembrie 2018. Taurii nu au o zi excelenta din punct de vedere sentimentala, dar recupereaza norocul in plan financiar. 

Vezi și

Zodiac carieră și bani 20 noiembrie 2018. Taurii nu au o zi excelentă din punct de vedere sentimental, dar recuperează norocul în plan financiar. 

O zi foarte bună pentru cumpărături în cazul SCORPIONILOR. Dacă plănuiau o investiție sau ceva achiziții pentru casă, astăzi e momentul perfect. 

Cineva ia în râs un vis în carieră al SĂGETĂTORILOR, lucru care îi poate face să se închidă puțin în ei și să nu mai vrea să destăinuie ce au de gând. Iar asta poate fi o decizie benefică lor. 

Mare atenție și pentru CAPRICORNI în privință discuțiilor despre planurile la serviciu sau în afaceri. Un coleg se poate da prietenul vostru, dar să aibă alte interese. 

Chiar dacă știți că aveți dreptate, dragi VĂRSĂTORI, ar fi mai bine să evitați discuțiile în contradictoriu la locul de muncă. Astrele spun că e doar o perioadă și totul va reveni la normal. 

PEȘTII pun la cale un plan măreț în carieră și au toate șansele să le iasă așa cum vor, dacă lucrează puțin la încrederea în șine și la comunicarea cu ceilalți. 

BERBECII pot avea o confruntare aprinsă cu un superior la serviciu. Sunt sfătuiți să acționeze cu calm și cu mult tact, pentru că situația ar putea avea un deznodământ nefavorabil lor. 

Dacă acasă nu au parte de prea multă liniște, iată că în plan financiar se întrevede o surpriză pentru TAURI. Au mari șanse să obțină un câștig de care se vor bucură la sfârșitul zilei. 

GEMENII simț nevoia de un moment de respiro, chiar dacă e încă începutul săptămânii. Nu sunt cei mai activi la serviciu, dar se bazează pe alte avantaje. 

RACII sunt vedete la locul de muncă astăzi. Atrag că un magnet numai zâmbete și voie bună printre colegi și pot fi dați drept exemplu pentru ceilalți. 

LEII ar putea plecă într-o călătorie de afaceri însă nu o vor face cu prea dragă inimă. Trăiesc toată ziua cu sentimentul că ceva nu e în regulă. 

Nativii FECIOARĂ sunt tentați să renunțe la un pas pe care l-au făcut în carieră, speriați de drumul anevoios pe care au pornit. Astrele le recomanda puțin mai mult curaj și determinare, pentru că nimic nu se construiește de azi pe mâine. 

BALANȚELE se pot lasă copleșite de o situație din viață personală și să aducă problemele cu ele la muncă. Astrele le recomanda să tragă linie între cele două planuri și să se distanțeze de ce se întâmplă acasă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Horoscop » Zodiac carieră și bani 20 noiembrie 2018. Racii sunt vedete la locul de muncă