Antena Meniu Search
x

Zodiacul Dragostei, 25 mai 2019

Gemenii au nevoie să iasă puţin din zona de confort. Poate fac o călătorie, poate încearcă experienţe noi, pentru a alunga monotonia în care au intrat.

de Redactia Observator

la 25.05.2019, 11:29

Vezi și

Gemenii au nevoie să iasă puţin din zona de confort. Poate fac o călătorie, poate încearcă experienţe noi, pentru a alunga monotonia în care au intrat.

Chiar dacă au nevoie să lămurească o situaţie, Racilor li se recomandă să evite discuţiile despre adevărata stare a relaţiei lor, pentru că totul s-ar putea sfârşi cu o ceartă aprinsă.

Ceva probleme, discuţii în contradictoriu cu un membru al familiei prevăd astrele pentru nativii Leu. Mai bine lăsaţi de la voi, pentru a trece mai uşor peste neînţelegeri.

Sinceritatea şi comunicarea sunt cuvintele cheie pentru Fecioare astăzi. Au o stare de bine, sunt optimiste, iar energia pozitivă le întăreşte relaţiile cu cei din jur.

Balanţele au mare nevoie să se elibereze de tensiunea şi nervii acumulaţi săptămâna aceasta, aşa că o plimbare în natură, o escapadă la munte sau la mare poate ar fi o idee excelentă.

Un cumul de emoţii şi de trăiri pentru Scorpioni astăzi. Cineva îi poate face să treacă de la extaz la supărare, de la tristeţe la bucurie. Este vorba de o persoană care se joacă foarte uşor cu sentimentele lor.

Săgetătorii tind să fie uşor superficiali în relaţiile cu cei dragi. Pot răni pe cineva cu impresia că li se cuvin multe lucruri, fără să îşi dea seama.

Capricornii aşteaptă de câteva zile ca o persoană întâlnită absolut accidental să le contacteze, iar astrele par că le ascultă rugăminţile.

Surprize extrem de plăcute îi pot aştepta pe Vărsători. O veste, un cadou, revederea cu o persoană pe care nu au întâlnit-o de mult timp, ceva le va însenina ziua.

Peştii trebuie să fie puţin mai atenţi în discuţiile cu un prieten drag, pentru că ar putea fi uşor răutăcioşi şi să dea naştere la discuţii mai neplăcute.

Berbecii au parte de un weekend plin de aventură. Pot da o fugă în locuri dragi, unde să se bucure de câteva clipe de relaxare.

Taurii ar face bine să mai lase puţin grijile legate de job deoparte, pentru că nu totul este despre bani şi despre carieră, iar în alergătura lor după a avea mai mult, pot pierde momente importante.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Zodiacul Dragostei, 25 mai 2019