Antena Meniu Search
x

Zodiacul Zilei, 5 octombrie 2019

Este o zi perfectă pentru întâlniri romantice sau ieşiri cu prietenii. Balanţele se încadrează în a doua categorie. O excursie într-un loc nou, alături de amici, vă scoate din zona de confort, dar amintirile merită efortul.

de Redactia Observator

la 05.10.2019, 09:19

Vezi și

Este o zi perfectă pentru întâlniri romantice sau ieşiri cu prietenii. Balanţele se încadrează în a doua categorie. O excursie într-un loc nou, alături de amici, vă scoate din zona de confort, dar amintirile merită efortul.

Scorpionii, în schimb, vor petrece începutul de weekend cu persoana iubită. Ar trebui să vă pregătiţi şi să o surprindeţi până la ultimul detaliu, iar astrele vă dau un sfat: Nu uitaţi că dragostea trece prin stomac.

Nativii Săgetător plănuiesc o călătorie, însă programul se poate schimba de la un minut la altul. Chiar dacă vă displace acest lucru, încercaţi să rămâneţi pozitivi şi veţi fi surprinşi de cât de frumos se poate încheia weekendul.

Pentru Capricorni, sâmbăta este ziua curăţeniei. Atât prin casă, cât şi în viaţă. Astrele vă recomandă să eliminaţi energiile negative din viaţa voastră dacă vreţi să vă simţiţi cu adevărat fericiţi. 

Vărsătorii sunt neobişnuit de sociabili astăzi. Veţi spune "da" oricărei provocări, iar asta vă aduce nu numai prieteni noi, ci şi experienţe de neuitat. 

Nativi Peşti simt nevoia să fie singuri, însă astrele vă recomandă să nu vă izolaţi de persoanele dragi. Pofta vine mâncând, astfel că nu veţi regreta dacă plănuiţi o ieşire în locul vostru preferat.

Dacă nu sunt îndrăgostiţi deja, Berbecii au tendinţa să flirteze cam mult. Chiar dacă totul se rezumă la cuvinte, este o zi în care sunteţi foarte bine aspectaţi pe plan sentimental aşa că alegeţi cu grijă pe cine vreţi să cuceriţi.

Şi pentru Tauri dragostea pluteşte în aer. Este ziua perfectă să oficializaţi o relaţie sau să-i faceţi partenerului cunoştinţă cu familia. 

Gemenii ar trebui să renunţe la aşteptări dacă vor să aibă o zi productivă. Dacă puneţi presiune pe ceilalţi, nu veţi fi doar dezamăgiţi ci şi înţeleşi greşit.

Pentru Raci este momentul perfect să cunoască oameni noi. Sunteţi foarte bine aspectaţi pe plan social, iar asta vă poate oferi oportunităţi noi în carieră. 

Nativi Leu simt nevoie să experimenteze lucruri noi alături de prieteni. Chiar dacă vremea nu vă permite, activităţile în natură pot fi amuzante dacă aveţi o companie plăcută.

Fecioarele au deja stabilit în detaliu ce vor face cu prietenii. Veţi fi lăudaţi pentru buna organizare, dar mai ales pentru gustări, aşa că mare grijă la meniu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Zodiacul Zilei, 5 octombrie 2019