Antena Meniu Search
x

Video Zodii compatibile în dragoste. Ce semne din zodiac ne pot cuceri inima, potrivit astrologului Mădălina Manole

Dacă e menit să fie, va fi, zice o veche vorbă. Iar asta e valabil inclusiv când ne referim la iubire. E adevărat însă că o serie de factori duc aici, cum ar fi compatibilitatea între zodii - cele de apă, aer, foc și pământ. Căci da, dragostea se citeşte în stele. Și semnul zodiacal contează când vine vorba despre închegarea relaţiilor durabile şi armonioase, spun astrologii.

de Redactia Observator

la 11.03.2021, 15:25

Vezi și
  • Care sunt cele mai bune zodii cu care să faceţi casă, aflaţi de la Mădălina Manole, astrolog, care a venit în platoul Observator

"În februarie se spunea că e luna iubirii, dar martie a fost. Acum sunt aspecte foarte sensibile, emoționale, este zodia Pești activă, unde e și planeta iubirii, deci toți suntem mai deschiși spre iubire, mai romantici, mai sensibili", ne-a explicat Mădălina Manole.

"Unul din aspecte este Soarele, care ne dă zodia. Într-o hartă, într-o astrogramă natală, Soarele, Luna, Venus, Marte, cele patru arată compatibilitatea. La un bărbat te uiți unde are Luna și unde are Venus, la un femeie unde are Soarele și unde are Marte", ne-a spus astrologul.

Mercur retrograd nu aduce ghinion, spune astrologul

Cât despre Mercur retrograd, care și-a făcut un nume rău în rândul celor ce-și caută răspunsurile în astrologie, Mădălina Manole are o părere diferită. "Este cel mai bun lucru care se poate întâmpla. În retrogradare el ne zgâlțâie și ne pune să ne gândim o dată. Sigur ai luat decizia corectă? Mai nasol în dragoste e Venus retrograd. Atunci când retrogradează nu începem relații, că nu funcționează", a explicat Mădălina Manole.

Citește și:

"Zodiile de apă sunt întotdeauna compatibile cu zodiile de apă și zodiile de pământ. Zodiile de aer sunt compatibile cu zodiile de aer și zodiile de foc. Zodiile de Pământ sunt Taur, Capricorn și Fecioară, zodiile de apă sunt Peștele, Scorpionul și Racul, zodiile de aer sunt Vărsătorul, Balanța și Gemenii, iar zodiile de foc Berbec, Săgetător și Leu", a spus astrologul, în platoul Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Zodii compatibile în dragoste. Ce semne din zodiac ne pot cuceri inima, potrivit astrologului Mădălina Manole