Antena Meniu Search
x

Zodii de femei care vor avea noroc în dragoste în 2020

Toate vin la timpul lor, iar dragostea nu face excepție. O vor simți pe propria piele trei zodii, pentru care anul 2020 ar putea aduce momentul unei schimbări profunde pe plan sentimental.

de Redactia Observator

la 17.12.2019, 16:41

Zodii de femei care vor avea noroc în dragoste în 2020
3 zodii care și-ar putea schimba destinul anul viitor - Pexels

Toate vin la timpul lor, iar dragostea nu face excepție. O vor simți pe propria piele trei zodii, pentru care anul 2020 ar putea aduce momentul unei schimbări profunde pe plan sentimental.

Cupidon preferă surprizele, nu scenariile siropoase, așadar iepurele ar putea sări de oriunde. Și, mai ales, oricând.

Rac

Femeile din zodia Rac sunt recunoscute pentru ghinionul lor în iubire. Nu că ar avea defecte, dar personalitatea lor tăcută, liniștită și misterioasă le pune rareori în situații dintre cele mai aventuroase. În plus, nativele din Rac detestă conversațiile fără sens, un motiv în plus pentru care mulți bărbați nu au din start nicio șansă de a le cuceri. De obicei, femeile din zodia Rac apreciază încrederea mai mult ca orice, conexiunea la nivel emoțional fiind nu de preferat, ci esențială. Cu puțin noroc și un dram de curaj, 2020 ar putea schimba destine.

Scorpion

Oricât s-ar plânge reprezentantele zodiei Scorpion de ghinion în dragoste, adevărul este cu totul altul. Prea multe opțiuni le pun în situația de a nu putea alege, din motive care le scapă și lor. În plus, le cam place să fie singure, propria imaginație fiind mult mai bogată decât oferta din jur. Însă, cum fiecare naș își are nașul, nu este exclus ca un domn să apară din senin și să le cucerească inima tocmai atunci când se vor aștepta mai puțin. Nu va veni pe un cal alb, ca-n povești, însă va avea toate calitățile ce le fac pe nativele din Scopion să viseze cu ochii deschiși.

Pești

Este rost de aventură și pentru doamnele și domnișoarele din zodia Pești, eterne ghinioniste într-ale iubirii. Pentru ele va fi chiar vorba de noroc, pentru că șansele de a intra de bunăvoie într-o conversație cu o persoană pe care au pus ochii sunt mici spre zero. Privind în perspectivă, se întâlnește munte cu munte, motiv suficient pentru a spera că reprezentantele zodiei Pești vor avea ocazia de a sta, față în față, cu sufletul pereche. Iar asta s-ar putea întâmpla mai repede decât și-ar putea imagina. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Horoscop » Zodii de femei care vor avea noroc în dragoste în 2020