Ai făcut-o greşit toată viaţa! Aşa se CURĂŢĂ CEL MAI SIMPLU cartofii
Să cureţi cartofi este o corvoadă, însă cu ajutorul acestui truc totul devine mai simplu
Să cureţi cartofi este o corvoadă, însă cu ajutorul acestui truc totul devine mai simplu
De ce să ne chinuim şi să pierdem timp curăţând coaja cartofilor cu un cuţit normal sau cu unul pentru legume când putem face doar o singură incizie la mijlocul cartofului de jur împrejur?
Cartofii astfel pregătiţi se pun în apă caldă şi se fierb câteva minute, după care se strecoară şi se pun în apă rece pentru a-i putea manevra mai uşor. Astfel, fiecare cartof va rămâne fără coajă în doar câteva secunde. Vom fi uimiţi cât de repede se exfoliază cele două jumătăţi de coajă.
Priviţi filmuleţul de mai sus pentru mai multe detalii.
Înapoi la HomepagePuteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰