Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto BMW cu zăpadă pe parbriz şi un bec lipsă, surprins cum "taie faţa" unei femei pe trecere. "Nici nu a semnalizat când a depăşit pietonul"

O fotografie postată pe pagina de Facebook de un poliţist din Braşov a devenit virală şi a dat naştere la nenumărate comentarii. Protagonistul: un şofer de BMW, care trece prin faţa unei femei aflate pe trecerea de pietoni, având parbrizul plin de zăpăadă şi un bec lipsă la maşină.

de Redactia Observator

la 10.12.2021 , 11:36

Femeia priveşte cum BMW-ul trece pe lângă ea fără să îi acorde prioritate Femeia priveşte cum BMW-ul trece pe lângă ea fără să îi acorde prioritate - Facebook Daniel Zontea

Daniel Zontea, un poliţist din Braşov, a publicat pe pagina de Facebook o fotografie virală pe care a primit-o de la mai mulţi cetăţeni în care este întrebat ce pedeapsă riscă şoferul din imagine.

Un şofer de BMW este surprins pe o trecere de pietoni, cum ignoră o femeie care se angajase în traversare, probabil şi pentru că nu a văzut-o din cauza zăpezii care îi acoperă parbrizul. Cu o mică "fereastră" făcută în dreptul său, dar şi un bec lipsă, şoferul pare să îşi vadă nestingherit de drum.

"Nici nu a semnalizat când a depăşit pietonul", a comentat ironic un utilizator, în timp ce alţii au criticat în termeni duri atitudinea şoferului.

Articolul continuă după reclamă

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Interdicţie de a circula iarna

Poliţistul din Braşov a fost şi el ironic la adresa şoferului, spunând ce pedeapsă ar fi mai potrivită pentru acesta.

"De dimineață primesc întruna mesaje cu această imagine și sunt întrebat ce riscă șoferul. Știu care-i amenda, dar cred că o modificare a codului rutier, în care să îi fie pusă interdicția de a circula iarna, ar fi cea mai nimerită sancțiune. Și-oricum, BMW-ul dă mai bine vara pe faleză", a scris Daniel Zontea.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Inedit » BMW cu zăpadă pe parbriz şi un bec lipsă, surprins cum "taie faţa" unei femei pe trecere. "Nici nu a semnalizat când a depăşit pietonul"