Antena Meniu Search
x

Un bucureştean şi-a instalat 8 camere de supraveghere la geam. Imaginea a devenit rapid virală: "Am găsit sediul SRI din sectorul 6"

O imagine surprinsă în Sectorul 6 al Capitalei a devenit virală pe reţelele de socializare.

de Redactia Observator

la 06.12.2021, 15:34

Un bucureştean şi-a instalat 8 camere de supraveghere la geam. Imaginea a devenit rapid virală: "Am găsit sediul SRI din sectorul 6"
- Facebook / Bukureştiul

O persoană şi-a instalat nu mai puţin de 8 camere de supraveghere la geam, fiecare fiid aşezată astfel încât să surprindă alt unghi. Imaginea a fost postată pe contul de Facebook "Bukureştiul", un cont care satirizează diverse situaţii şi evenimente din Capitală.

Deocamdată, nu se cunoaşte identitatea proprietarului şi nici motivul pentru care acesta a instalat un număr record de camere la geam. Cei care administrează contul de Facebook au pus descrierea "Am găsit sediul SRI din sectorul 6".

Nici care au văzut postarea nu s-au lăsat mai prejos, secţiunea de comentarii fiind plină de reacţii amuzante. "O avea mai multe locuri de parcare cu maşini pentru fiecare pe care vrea să le ştie în siguranţă?", "Operă de artă (România 2021) : Camere la uscat-Wireless" sau "Acolo locuiesc "hackerii" de la Alexandria. Camerele sunt puse să vadă când vine garda dimineaţa la percheziţie" sunt doar câteva dintre reacţiile oamenilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Un bucureştean şi-a instalat 8 camere de supraveghere la geam. Imaginea a devenit rapid virală: "Am găsit sediul SRI din sectorul 6"