Antena Meniu Search
x

Reacţia unui cerb care descoperă că se împerechea cu statuia unei căprioare

Un cerb a fost filmat în timp ce se împerechea cu statuia unei căpioare, în curtea casei unei familii din Illinois (Statele Unite ale Americii).

de Redactia Observator

la 20.11.2019, 12:53

Cerb filmat când se împerechează cu statuia unei căprioare
Cerb filmat când se împerechează cu statuia unei căprioare - Viralhog

Un cerb a fost filmat în timp ce se împerechea cu statuia unei căpioare, în curtea casei unei familii din Illinois (Statele Unite ale Americii).

Clipul video cu cerbul care 'seduce' statuia unei căprioare a devenit viral pe reţelele sociale, fiind vizualizat de milioane de oameni.

Totul s-a întâmplat pe 9 noiembrie în Eldorado, Illinois (SUA), atunci când proprietarul unei case a descoperit că cerbul dădea târcoale în curtea sa.

La un moment dat, bărbatul a început să filmeze cu telefonul mobil şi a surprins cerbul în timp ce se împerechea cu statuia căprioarei din curtea sa.

La câteva secunde după ce a început 'ritualul' de împerechere, capul statuii a căzut, iar cerbul s-a speriat şi a luat-o la fugă, notează DailyMail.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » Reacţia unui cerb care descoperă că se împerechea cu statuia unei căprioare