Antena Meniu Search
x

GESTUL unei mirese a UIMIT România. Ce a făcut o româncă în ziua nunţii sale

O mireasă din Banat a impresionat întreaga Românie. Femeia a lăsat deoparte orice superstiţie în ziua nunţii sale şi a intrat în cimitir.

O mireasă  din Banat a impresionat întreaga Românie. Femeia a lăsat deoparte orice superstiţie în ziua nunţii sale şi a intrat în cimitir.

Gestul ei a impresionat mii de utilizatori ai reţelelor de socializare, după ce un nuntaş a surprins momentul. Internauţii au fost de-a dreptul sensibilizaţi de povestea din spatele fotografiei. Mireasa, rămasă orfană de mamă, a ţinut morţiş să viziteze mormântul celei care i-a dat viaţă. 

Tânăra a luat tot alaiul cu nuntaşi şi în ziua în care s-a căsătorit religios, în faţa lui Dumnezeu, s-a dus şi în cimitir, la mormântul mamei sale. Evenimentul a avut loc la începutul acestei toamne în Reşiţa.

În acest fel, chiar dacă trecută în lumea celor drepți, femeia s-a putut bucura alături de fiica sa în cea mai fericită zi din viața acestei tinere domnișoare. Gestul tinerei mirese a fost surprins de fotografii care făceau poze la nuntă și imaginea tinerei românce care se prezintă în rochie de mireasă în fața mormântului mamei sale, a devenit virală pe internet”, scrie blastingnews.com.

Românul care a postat fotografia a subliniat cât de tare l-a impresionat gestul tinerei mirese, ca de altfel şi sute de comentatori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » GESTUL unei mirese a UIMIT România. Ce a făcut o româncă în ziua nunţii sale