Antena Meniu Search
x

Horoscop 19 martie 2018. Măriri de salariu, surprize în dragoste şi ceartă cu şefii

Horoscop 19 martie 2018, vibrația zilei: Astăzi, ar trebui să vă controlaţi temperamentul pentru a nu vă strica relaţiile cu cei din jur.

Horoscop 19 martie 2018. Măriri de salariu, surprize în dragoste şi ceartă cu şefii - Observator

Horoscop 19 martie 2018, vibrația zilei: Astăzi, ar trebui să vă controlaţi temperamentul vulcanic în timpul unor discuţii care pot degenera neplăcut, pentru a nu vă strica relaţiile cu cei din jur. Cea mai bună modalitate de a vă păstra calmul este să afişaţi o atitudine relaxată. De îndată ce vă stabiliţi starea de pozitivitate, iritarea, nemulțumirea și orice altceva care vă face mai agresiv va dispărea.

Taurii au şansa de a avansa în carieră, Vărsătorii readuc în discuţie vechile iubiri, iar Racii şi Balanţele au parte de tensiuni la locul de muncă. 

Horoscop 19 martie Berbec

Ziua de Luni îl găseşte pe Berbec într-o stare de spirit foarte bună. Din acest motiv, sarcinile importante de la locul de muncă, vă vor fi încredinţate dumneavoastră. Nu numai că veţi finaliza cu succes proiectul personal, dar vă veţi ajuta şi colegii, care vor aprecia mult gestul. Seara, după ce ajungeţi acasă, veţi încerca să ajungeţi la un consens cu partenerul de viaţă, privind anumite planuri comune, dar în final, renunţaţi amândoi la acest subiect.

  • Consultă și previziunile astrologice din Anul nou chinezesc, al Câinelui de Pământ

Horoscop 19 martie Taur

Taurii au parte de o şansă extraordinară de a avansa în carieră, şansă venită chiar din partea unui coleg de muncă. Această persoană, ştiind cât de important este pentru dumneavoastră, va renunţa voluntar la o călătorie de afaceri de prestigiu şi vă va oferi locul dumneavoastră. Îi mulţumiţi cu sinceritate pentru gestul altruist, dar nici nu veţi merge în călătoria de afaceri, din cauza partenerului de viaţă, care se arată complet nemulţumit de această ocazie. Veţi rămâne acasă, sacrificând astfel o posibilă avansare în carieră.

Horoscop 19 martie Gemeni

Gemenii vor fi foarte admiraţi în această zi şi vor primi foarte multe cuvinte de laudă, cu privire la aspectul lor. Veţi alege un outfit special care vă va evidenţia pierderile în greutate din ultima vreme şi îi va face pe cei din jur să se întrebe care este secretul luptei tale cu kilogramele în plus. Nu veţi dezvălui nici măcar celui mai bun prieten care este soluţia pentru silueta perfectă. Aveți de gând să brevetați această metodă, pentru a vă ajuta să deveniți mult mai bogați.

Horoscop 19 martie Rac

Racii le demonstrează din nou superiorilor de la locul de muncă, faptul că este o persoană cu experienţă, care îşi merită locul în această firmă. După ce veţi finaliza triumfător un proiect foarte complicat, şeful dumneavoastră se va simţi uşurat şi vă va mulţumi pentru conştiinciozitate, dar nu vă va sugera nimic despre vreo avansare, lucru care vă va indigna. De aceea, atunci când găsiți o carte de vizită lăsată de un alt angajator, în această seară veți apela numărul de telefon listat pe card.

Horoscop 19 martie Leu

Ziua de Luni va trece pe lângă Lei fără victorii la scară largă. Singurul motiv care vă va umple de mândrie, va veni târziu seara. Făcând temele cu unul dintre copiii dumneavoastră, vă veţi dovedi a fi un părinte foarte sensibil şi înţelept. Partenerul de viaţă vă va oferi un compliment deosebit pentru acest lucru şi vă veţi simţi apreciat şi iubit.

Horoscop 19 martie Fecioară

Fecioarele au un plan bine pus la punct astăzi, pentru care trebuie să-şi ascundă emoţiile adevărate. Ca partenerul dumneavoastră să aprecieze în cele din urmă, toate sacrificiile pe care le faceţi pentru el, vă veţi purta cu indiferenţă. Începeţi chiar să flirtaţi cu cineva din compania acestuia, lucru care îl va face să aibă o ieşire în public din cauza geloziei. Seara în schimb, veţi purta o conversaţie serioasă, pe care dumneavoastră aţi aşteptat-o foarte mult, în urma căreia veţi decide să anunţaţi persoanele din jurul dumneavoastră de faptul că formaţi un cuplu.

Horoscop 19 martie Balanţă

Ziua de Luni este una tensionată pentru Balanţe la locul de muncă. Veţi fi exclus din distribuţia unor misiuni importante şi vă veţi simţi jignit de faptul că superiorii se tem încă să vă încredinţeze un proiect complex, suspectându-vă de neprofesionalism. Dacă sunteți complet încrezători în abilitățile dumneavoastră, nu vă fie teamă să vă adresați acestora cu o propunere adecvată. Cereţi-le şansa de a demonstra în mod clar lucrurile de care sunteţi capabil, iar când vă va fi oferită această oportunitate, faceţi tot posibilul să nu daţi greş.

Horoscop 19 martie Scorpion

Scorpionii decid să dea totul uitării şi să ierte o persoană care i-a rănit foarte tare în trecut. Veți face acest lucru deoarece, în sufletul vostru, va exista încă o ură puternică față de fapta acestei persoane. Cu toate acestea, în această seară, va face ceva pentru a vă demonstra că a recunoscut și a corectat tot ce poate. Ajutorul pe care îl primiți va avea într-adevăr un impact extraordinar, motiv pentru care veţi încerca să ştergeţi cu buretele tot răul făcut. În același timp, încă nu sunteți de acord să comunicați cu el într-un mod prietenos.

Horoscop 19 martie Săgetător

Săgetătorii trebuie să fie foarte atenţi la locul de muncă, unde vor întâlni o persoană care se va arăta interesată de persoana dumneavoastră. El vă va oferi chiar un post de lucru în echipa lui, bazându-se pe interesul şi pe profesionalismul de care dai dovadă, dar toate aceste mişcări din partea lui sunt doar nişte încercări viclene de a întrece măsura şi de a se apropia mai mult de tine. Dacă aveţi un partener permanent şi nu intenţionaţi să cădeţi în această capcană amoroasă, trebuie să aveţi foarte multă grijă şi să fiţi cât mai tact posibil, refuzând această persoană influentă.

Horoscop 19 martie Capricorn

Capricornii vor fi dezarmați de naivitatea și simplitatea unuia dintre noii colegi de la serviciu. Puțin mai târziu veți afla că acest om este un super-profesionist care poate să facă față celei mai dificile sarcini aşa că veţi avea ideea de a invita această persoană talentată să vă fie partener în mai multe proiecte de afaceri personale. Pentru a evita confuzia printr-o astfel de propunere ciudată, întrebați-l indirect și cât mai tact posibil.

Horoscop 19 martie Vărsător

Lunea aceasta va aduce Vărsătorului multe probleme. Unul dintre membrii apropiați ai familiei vă va cere o favoare și nu veți putea răspunde cu un refuz crud. Pentru a-i îndeplini dorinţa, seara, după o zi de muncă grea, va trebui să mergeţi la celălalt capăt al oraşului. Mulţumită ţie, toate problemele acestei persoane se vor rezolva, iar în final, timpul dumneavoastră liber nu va fi complet pierdut, pentru că se anunţă o întâlnire romantică cu o veche iubire.

Horoscop 19 martie Pești

Peştii nu ar trebui, în această zi, să se ferească de sufletul lor atunci când caută un răspuns la o întrebare foarte dificilă, legată de viaţa lor personală. Fii sincer cu tine pentru că viitorul tău depinde de acest lucru. Deşi aţi introdus fără să vreţi în viaţa dumneavoastră o persoană care vă declară deja iubire eternă, trebuie să fiţi sinceri şi să le spuneţi că nu îi veţi iubi niciodată. Nu încercaţi să vă prefaceţi, pentru că mai devreme sau mai târziu, această decepţie cu siguranţă se va risipi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Inedit » Horoscop 19 martie 2018. Măriri de salariu, surprize în dragoste şi ceartă cu şefii