Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei: 19 Aprilie 2017

BERBEC

Se pare ca situatia financiara nu va ofera prea multe motive de bucurie, motiv pentru care aveti tendinta de a vedea totul in culori sumbre. Va recomandam sa aveti rabdare, fiindca situatia se va schimba in curand.

TAUR

S-ar putea sa fiti incordat din cauza colaborarii dificile cu un partener de afaceri. 

Pe acelaşi subiect

Este indicat sa amanati deciziile in privinta investitiilor, pentru ca riscati sa nu fie inspirate. 

GEMENI 

Se pare ca nu sunteti in cea mai buna forma fizica si intelectuala. Ar fi bine sa amanati activitatile si deciziile importante. Va sfatuim sa nu va asumati nici un risc azi, pentru a evita pierderi financiare. 

RAC

Se pare ca relatia cu persoana iubita este tensionata. Daca decideti sa iesiti cu prietenii, ar fi bine sa fiti discret in privinta neintelegerii care va framanta in plan sentimental. 

LEU

S-ar putea sa nu va ajunga banii pentru o excursie sau o calatorie, spre nemultumirea partenerului de viata. Cu calm si diplomatie, puteti evita tensionarea relatiei. 

FECIOARA

La locul de munca s-ar putea sa fiti nemultumit din cauza unei decizii pripite a superiorilor. Va recomandam sa va temperati nervozitatea, altfel riscati sa va complicati situatia. 

BALANTA

Este o zi buna pentru intalniri cu prietenii. Tendinta catre nervozitate si impulsivitate v-ar putea crea probleme.  Este posibil ca o ruda mai in varsta sa va imprumute o suma de bani pe care i-ati cerut-o mai demult. 

SCORPION

Dimineata s-ar putea sa fiti cu capul in nori si sa scapati din vedere probleme importante.  Nu este un moment potrivit pentru a incepe activitati noi, fiindca exista riscul sa luati decizii gresite. 

SAGETATOR

Dimineata s-ar putea sa va puna pe ganduri o cearta cu o persoana mai in varsta. Chiar cu pretul unui efort, daca va recunoasteti greselile aveti numai de castigat. 

CAPRICORN

Este posibil sa plecati intr-o calatorie destul de costisitoare, dar care va poate aduce mari satisfactii pe plan sentimental. 

VARSATOR

Este posibil sa fiti dezamagit de o persoana in care ati avut mare incredere. Nu va grabiti sa reactionati! Situatia ar putea sa nu fie exact cum o vedeti azi. 

PESTI

In prima parte a zilei s-ar putea sa fiti confuz si sa aveti dificultati de comunicare cu colegii sau cu partenerii de afaceri. Ar fi bine sa amanati activitatile importante. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Inedit » Horoscopul zilei: 19 Aprilie 2017