Antena Meniu Search
x

"Mi-a venit să plâng". Auzea zgomote din peretele din bucătărie, aşa că a decis să îl spargă să vadă ce este acolo. Descoperirea şocantă făcută de femeia din SUA

Auzea zgomote ciudate venind din peretele din bucătărie, imediat după ce a terminat de renovat casa. Femeia din Statele Unite a decis să spargă să vadă ce se află acolo şi avea să descopere şocată că muncitorii îi zidiseră pisica.

de Redactia Observator

la 13.03.2024, 13:56

Animalul mieuna disperat ca să fie eliberat. Americanca a postat un clip pe TikTok cu momentul în care îşi sparge peretele şi îşi salvează felina.

I-a zidit pisica în perete 

Muncitorii făcuseră renovări în apartamentul ei din Pennsylvania și nu și-au dat seama că au prins pisica în perete. Videoclipul, care a fost vizionat de peste 2,4 milioane de ori, o arată pe Jay cum încearcă să facă o gaură în perete cu ajutorul unui cuţit, în timp ce vorbea la telefon cu poliția. Între timp, pisica scosese disperată capul prin gaura care nu este destul de mare pentru a putea trece.

În cele din urmă, după câteva minute în care continuă să spargă tencuiala, pisica este eliberată și unită cu stăpâna ei.

Pe acelaşi subiect

Utilizatorii rețelelor de socializare au comentat şi le-a reproșat muncitorilor că au fost „incompetenți” pentru că au prins pisicuţa în capcană, chiar dacă a fost din greșeală. „Asta m-a făcut să încep să plâng, îmi pare atât de rău”, a comentat cineva.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Inedit » "Mi-a venit să plâng". Auzea zgomote din peretele din bucătărie, aşa că a decis să îl spargă să vadă ce este acolo. Descoperirea şocantă făcută de femeia din SUA