Antena Meniu Search
x

Video O agenție imobiliară din Cluj vrea să închirieze o garsonieră de 11mp cu 200 de euro pe lună. Internauții s-au întrecut în glume pe seama anunțului

Un anunț privind închirierea unei garsoniere cu suprafața de doar 11 metri pătrați postat pe pagina de Facebook a unei agenții imobiliare din Cluj s-a viralizat și a generat peste douăzeci de mii de comentarii acide.

de Redactia Observator

la 08.02.2022, 13:31

Vezi și

Ce este de remarcat nu e neapărat garsoniera în sine, cu o suprafaţă "generoasă" de 11 metri pătrați şi cu cheltuieli lunare mici, așa cum putem citi din anunț și nici măcar prețul de închiriere, ci... comentariile internauților.

"Au mobilat liftul din greșeală", "faci curăţenie cu un şerveţel umed"... sau chiar întrebarea pertinentă "restul camerei...vine dupa prima plată?", sunt doar câteva dintre ele.

Au curs valuri de comentarii amuzante, în care cu toţii au ironizat dimensiunea redusă a garsonierei şi preţul deloc pe măsură.

"Am mai mult spaţiu pe card", "Ajungi singur acasă şi tot trebuie să intri pe rând", iar un utilizator se întreabă "Dacă pizza comandată intră pe uşă sau trebuie să o bage felie cu felie". 

Inclusiv Ministerului Afacerilor Interne a comentat la postare spunând că... vrea să angajeze fotograful.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » O agenție imobiliară din Cluj vrea să închirieze o garsonieră de 11mp cu 200 de euro pe lună. Internauții s-au întrecut în glume pe seama anunțului