O REȚETĂ răcoroasă și dietetică de vară: CIORBĂ DE BURTĂ
Deși, în general, ciorba de burtă implică multe calorii, această rețeta de vară vine cu puține grăsimi și cu multă savoare

Deși, în general, ciorba de burtă implică multe calorii, această rețeta de vară vine cu puține grăsimi și cu multă savoare
Ingrediente pentru o ciorbă de burtă dietetică:
- 500 g burtă de vită fiartă;
- 2 morcovi;
- 1/2 țelină mică
- 1 rădăcină pătrunjel;
- 1 ceapă mică;
- 2 gălbenușuri;
- 4-5 căței usturoi;
- 150 ml iaurt 0,1% grăsime;
- zeamă de lămâie;
- leuștean frunze;
- pătrunjel verde;
- sare și piper boabe.
Articolul continuă după reclamă
Mod de preparare:
- curăță și spală legumele;
- taie-le ca pentru supă și pune-le la fiert în apa cu sare și boabele de piper;
- după o oră, adaugă burta fideluță, leușteanul și usturoiul pisat lăsând să fiarbă mai departe;
- într-un bol amestecă gălbenușurile cu iaurtul și usturoiul rămas;
- pune sare după gust, acrește cu zeama de lămâie și presară pătrunjel verde tocat.
Comentarii
Întrebarea zilei
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰