Antena Meniu Search
x

Reţeta de lasagna care face furori pe internet. Cel mai bun bucătar din lume o dezvăluie într-o demonstraţie culinară excepţională (VIDEO)

Massimo Bottura, master chef-ul celui mai bun restaurant din lume, Osteria Francescana, din Modena, Italia, uimeste internetul cu o demonstratie culinara geniala: lasagna din anii copilăriei, într-un stil unic, glorios şi crocant.

Massimo Bottura, master chef-ul celui mai bun restaurant din lume, Osteria Francescana, din Modena, Italia, uimeşte internetul cu o reţetă culinară genială: lasagna din anii copilăriei, într-un stil unic, glorios şi crocant.

Într-o demonstraţie gastronomică inedită pentru cei de la The New York Times, Bottura şi doi dintre asistenţii săi au creat o adevarata artă fără sa-si vorbeasca.

Lasagna cu brânză și spanac, pentru un prânz delicios și consistent

Într-un interviu pentru Hong Kong Tatler Dining, Bottura a declarat că principalul ingredient la care nu va renunţa niciodată este creierul său, iar ustensilele de care nu s-ar putea lipsi în bucătărie vreodată sunt propriile mâini.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Inedit » Reţeta de lasagna care face furori pe internet. Cel mai bun bucătar din lume o dezvăluie într-o demonstraţie culinară excepţională (VIDEO)