Antena Meniu Search
x

OMUL CAVERNELOR există: Un bărbat îşi pune copiii să vâneze cu arcul şi poartă haine din piei de animale

Un profesor american de antropologie îşi învaţă studenţii cum să trăiască asemenea oamenilor cavernelor. Mai mult, de atât, el trăieşte ca unul.

Un profesor american de antropologie îşi învaţă studenţii cum să trăiască asemenea oamenilor cavernelor. Mai mult, de atât, el trăieşte ca unul.

Din fragedă pruncie Bill Schindler era pasionat de trecute şi de felul în care trăiau oamenii preistorici, scrie The Mirror.

Activităţile sale din timpul liber constau în a merge la vânătoare cu tatăl său şi a petrecere nenumărate ore construind unelte din piatră, arcuri şi săgeţi.

Stilul său de viaţă le-a fost impregnat şi soţiei sale şi celor trei copii din Maryland.

Pe acelaşi subiect

Carnea care se pune pe masă trebuie să fie vânată de membrii familiei sau de un cunoscut al acestora, iar pâinea şi-o fac pe un cuptor din lemn, construit în grădina din spatele casei.

Recent, bărbatul a construit o peşteră în pivniţă şi îşi învaţă copiii de 13, 11 şi 9 ani, cum să pescuiască şi să găsească fructe şi verdeţuri.

Deşi poartă haine din piei de animale şi vânează animale sălbatice, bărbatul şi familia sa nu sunt rupţi de viaţa modernă.

Locuiesc într-o casă din suburbie, iar soţia bărbatului lucrează în educaţia tehnologică.

Citeşte şi: Primele cuvinte ale femeii care timp de 24 de ani a fost ŢINUTĂ CAPTIVĂ şi VIOLATĂ de propriul tată: "Nimeni nu mă va crede"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Inedit » OMUL CAVERNELOR există: Un bărbat îşi pune copiii să vâneze cu arcul şi poartă haine din piei de animale