Antena Meniu Search
x

Video Actorul român în top pe Netflix. Daniel Nuță îl joacă pe Vlad Ţepes în serialul Rise of Empires: Nu mă așteptam să fie atât de bine primit

A încheiat cu succes diferite proiecte, între care şi Adela dar tot nu a avut timp să se odihnească nici pe final de an nici la începutul lui 2023. Daniel Nuţă este asaltat de roluri. Şi tocmai îmbracă haina lui Vlad Ţepeş! Din nou. Îl interpretează pe domnitor pentru a doua oară. Prima dată a făcut-o în producţia Egregora. Acum, în serialul la care toată lumea se uită: "Ascensiunea imperiilor: Otomanii".

de Redactia Observator

la 05.01.2023, 14:01

Vezi și

Daniel Nuță: E a doua oară când îl joc pe Vlad Țepeș, nu știu dacă într-o viață anterioară am avut ceva de împărțit. Pentru mine este o mare bucurie, am primit un telefon de la directoarea de casting (...), am dat proba, apoi a urmat o lună de tensiune în care așteptam și speram să iau rolul. (...) Am o secvență în care am câteva replici în turcă, așa că a trebuit să învăț. Am filmat în studiourile din Istanbul. 

R: Ce moment a fost greu penru tine?

Daniel Nuță: Toate. Era pentru prima oară când aveam un rol atât de mare în limba engleză și a fost o presiune pentru mine. (...) Reacțiile au fost excepționale, nu mă așteptam să primesc atât de multe mesaje din România, dar și din Canada, Uruguay, Mexic, Sydney. Nu mă așteptam ca serialul să fie atât de bine primit. În primele trei zile eram în topul Netflix în peste 50 de țări. În România și Turcia bătusem Wednesday. (...) Am vrut să demitizăm imaginea de vampir și să vedem omul din spatele mitului creat de Bram Stoker, să vedem care au fost motivațiile lui pentru care trăgea oamenii în țeapă, o metodă învățată de la otomani. 

Alături de Daniel Nuță, în serialul Netflix joacă și Radu Micu, actor la Teatrul Excelsior din București. Radu poate fi văzut în spectacole precum „Cenușăreasa“, „Iluzia comică“ sau „O noapte furtunoasă“. A jucat și pe scenele altor teatre din București și din țară, dar și în seriale TV: „Valea mută“ (HBO), „Las Fierbinți“ (2014), „Iubire ca în filme“ (2006), „Păcatele Evei“ (2005). A avut apariții în filme precum „The Last Enemy“ (2008), „Catacombs“ (2007), „Sweeney Todd“ (2006), „Blood Rayne“ (2005), „Madhouse“ (2004), „Gunpowder“, „Treason and Plot“ (2004).

Interviul integral poate fi urmărit în videoul de mai sus

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Actorul român în top pe Netflix. Daniel Nuță îl joacă pe Vlad Ţepes în serialul Rise of Empires: Nu mă așteptam să fie atât de bine primit