Antena Meniu Search
x

Video A.S.I.A. urcă din nou pe scenă, pe 6 Martie. Ce au făcut artistele cât au lipsit din muzică

Una dintre cele mai iubite trupe ale anilor 2000 s-a reunit, după o pauză care a durat aproape cât un majorat. Fetele de la A.S.I.A. au revenit în muzică, după 17 ani, mai exact. Şi tot împreună ne vor oferi şi nouă un spectacol special.

de Redactia Observator

la 01.03.2023, 14:45

Vezi și

Anca Neacşu, Sorana Darclee Mohamad, Iana Novac şi Anemona Niculescu au fost prezente în platoul Observator şi au dat mai multe detalii din culisele spectacolului pe care îl pregătesc la Sala Palatului. 

"Au trecut 24 de ani din momentul în care am lansat prima dată Asia şi apoi a venit acea pauza care a fost una lungă şi ne-a fost dor una de cealaltă şi apoi, iată-ne aici! În toţi aceşti ani noi am fost prietene. Peietenia pentru noi nu înseamnă că ne vedem în fiecare zi şi că vorbim în fiecare zi. Nu are legătură cu cantitatea momentului, ci cu calitatea şi atunci, putem şi după foarte mulţi ani să ne reîntâlnim şi să ne iubim la fel de mult. (...) Au fost ani frumoşi. Nu prea am avut noi timp să ne desfăşurăm ca un adolescent. Nu realizam cân alerga lumea prin mall, pe scările rulante, prin lifturi,, nu există. Era o perioadă foarte frumoasă", au spus artistele. 

Interviul integral cu fetele de la A.S.I.A. poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » A.S.I.A. urcă din nou pe scenă, pe 6 Martie. Ce au făcut artistele cât au lipsit din muzică