Antena Meniu Search
x

Video "Când am o zi grea", noua piesă a Oanei Radu, a ajuns direct pe primele locuri în trending

A lansat un super hit care a dominat internetul la trecerea dintre ani. Iar piesa are toate şansele să fie fredonată mult timp de acum încolo. Oana Radu ne prezintă prima ei melodie cu elemente de taraf.

de Redactia Observator

la 07.01.2022, 14:42

Vezi și

"Când am o zi grea" se numeşte melodia şi a avut o creştere fulminantă în mediul online. În nici o lună de la lansare, numără mai bine de 7 milioane de vizualizări pe YouTube. Este pe scurt pe locul 1 în Trending. Este pentru prima dată când Oana Radu interpretează acest gen muzical. A vrut să vadă cam cât de departe poate ajunge. Şi iată, chiar a ajuns departe. Departe nu doar în topuri, ci şi pe TikTok. Toată lumea se filmează acum când cântă hit-ul. 

Oana Radu: Este un proiect pe care eu îl visam a fi o combinaţie între muzică lăutărească şi muzică uşoară. Întotdeaua am zis că sunt făcută pentru muzică uşoară şi îmi era teamă că nu sunt bună pentru muzica lăutărească. Mai am mult de studiat, dar îmi place foarte mult ideea. Nu renunţ la proiectele mele de suflet şi la muzica pop. Piesa a început în joacă. 

Vezi interviul integral în materialul video de mai sus. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » "Când am o zi grea", noua piesă a Oanei Radu, a ajuns direct pe primele locuri în trending