Antena Meniu Search
x

Video Ce nu trebuie să ne lipsească din dulap iarna aceasta. Domnica Mărgescu, fashion director Elle: "Fustele mini sunt în tendinţe"

Ce şi cum purtăm iarna aceasta? E întrebarea la care ne-am propus să răspundem cu ajutorul invitatei noastre. Domnica Mărgescu, director de fashion a fost prezentă la Observator şi a vorbit despre cele mai noi tendinţe în materie de fashion

de Redactia Observator

la 11.01.2024, 13:54

Vezi și

Mai exact, Domnica Mărgescu ne-a spus care sunt piesele vestimentare, materialele şi culorile care nu ar trebui să ne lipsească din garderobă în acest sezon.

Domnica Mărgescu, director de fashion: Lumea a înţeles că tendinţele sunt trecătoare şi că mai bine îţi cumperi lucruri clasice pe care să le porţi o viaţă, aşa devii şi sustenabil. Sigur că sunt anumite piese de care avem nevoie ca să dam un refresh garderobei noastre, sigur că toată lumea vrea să fie modernă, dar trebuie să se şi potrivească acele piese personalităţii noastre. Se poartă mini şi în sezonul rece. Nu mai există reguli în modă, asta trebuie să ţineţi minte. Fiecare îşi face propriile reguli. 

Trendurile iernii în modă:

  • se poartă "mini" chiar şi în sezonul rece 
  • rochii/ bluze asimetrice care lasă un umăr dezgolit
  • optează pentru look-uri în roz pudrat
  • fundele, semn al burgheziei discrete
  • alege tartanul, ca material pentru ţinutele tale
  • cravata, purtată şi de femei 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Ce nu trebuie să ne lipsească din dulap iarna aceasta. Domnica Mărgescu, fashion director Elle: "Fustele mini sunt în tendinţe"