Antena Meniu Search
x

Video Ce nu trebuie să ne lipsească din dulap toamna aceasta. Domnica Mărgescu, fashion director Elle: " Se poartă orice, dar contează cum stilizezi piesele"

Bate vântul schimbării  în aer şi în dulapurile noastre. Este timpul să dăm jos hainele mai groase, să urcăm pe rafturile de sus tricourile. Sau poate nu chiar tricourile, căci ele merg purtate cu câte un sacou. Dar trebuie să ne pregătim garderoba pentru toamnă.

de Redactia Observator

la 04.10.2023, 14:39

Vezi și

Află cum poţi obţine zeci de combinaţii, în mod convenabil cu doar câteva piese vestimentare pe umeraş. De prin anii '70 s-a auzit în străinătate de conceptul de garderobă capsulă.

Domnica Mărgescu, fashion director Elle a fost prezentă în studioul Observator şi a arătat ce nu trebuie să ne lipsească din dulap toamna aceasta. 

"Nu cred într-o garderobă capsulă, ci într-o garderobă permanentă formată din piese cheie, alese cu grijă, care să fie de bună calitate şi nu să cumpărăm mult şi fără substanţă, fără scop. 

Ne trebuie un fel de garderobă formată din piese care să formeze o structură şi pe care să le putem purta împreună, cu care să jonglăm apoi şi peste care să mai aducem câteva piese spectaculoase, în fiecare sezon, dar nu multe, peste această garderobă clasică pe care o avem. 

Trebuie să fie ceva roşu, nu neapărat palton, dar ceva roşu în această toamnă. Ne trebuie ceva roşu. Asta ar fi peste piesele deja existente care ar fi o pereche de pantaloni negri care să vină impecabil. un trenci bej, o ţinută de seară care propun să nu mai fie neapărat the little black dress, poate să fie înlocuită cu ceva mai spectaculos, o pereche de pantaloni şi o capă, să zicem. (...) Eu nu mai cred în tendinţe, de exemplu. Se poartă orice, dar contează cum stilizezi piesele pe care vrei să le porţi. Tendinţele nu prea mai există", a spus Domnica Mărgescu la Observator. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Ce nu trebuie să ne lipsească din dulap toamna aceasta. Domnica Mărgescu, fashion director Elle: " Se poartă orice, dar contează cum stilizezi piesele"