Antena Meniu Search
x

Video Cleopatra Stratan și Edward Sanda, imagini de la nunta de poveste, în cel mai nou videoclip al piesei "Cel puţin o veşnicie"

Melodiile de iubire sunt şi mai frumoase atunci când sursa lor de inspiraţie e reală. "Cel puţin o veşnicie" este promisiunea în versuri şi pe note muzicale pe care şi-au făcut-o Cleopatra Stratan şi Edward Sanda.

de Redactia Observator

la 07.02.2022, 13:54

Vezi și

Şi, totodată, un dar pentru fani, care, odată cu versiunea acustică a melodiei au putut vedea, în exclusivitate, imagini de la cel mai important eveniment din viaţa lor de până acum: nunta! Primul dans, tăierea tortului şi multe alte momente deosebite au fost surprinse în clipul care este, cu siguranţă, cel mai special de până acum din cariera celor doi artişti. Cleopatra Stratan şi Edward Sanda au venit în platoul Observator unde au povestit mai multe despre viaţa...în doi. Vedeţi mai multe din materialul video de mai sus. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Cleopatra Stratan și Edward Sanda, imagini de la nunta de poveste, în cel mai nou videoclip al piesei "Cel puţin o veşnicie"