Antena Meniu Search
x

Video David Enache şi-a serbat ziua alături de Observator. Fiul Iulianei Marciuc şi al lui Adrian Enache a împlinit 16 ani

David Enache, fiul Iulianei Marciuc şi al lui Adrian Enache, împlineşte astăzi 16 ani. El şi cu mama lui au fost prezenţi pentru prima dată la Observator. 

de Redactia Observator

la 28.10.2021, 13:31

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

David Enache, fiul Iulianei Marciuc şi al lui Adrian Enache, împlineşte astăzi 16 ani. A fost prima dată prezent în platoul Observator, şi nu a venit singur. Ci însoţit de mama lui. Iuliana  Marciuc care a venit şi ea pentru prima oară la Observator. 

David a primis mesaj surpiză atât de la tatăl lui, cât şi de la sora, Diana, fiica din prima căsnicie a lui Adrian Enache. 

Davin Enache este îndrăgostit de actorie şi face parte din din distribuţia serialului "Familia Addams", regizat de Tim Butorn în România. Copilul, alături de George Burcea sunt singurii români care joacă în "Familia Addams" care se filmează în această perioadă la Buftea. 

Iuliana Marciuc joacă într-un spectacol la Teatrul Tănase şi e gazda Galelor Savoy, care vor avea loc în acest weekend la Teatrul de Revistă. Sâmbătă, 30 octombrie 2021, ora 19:00, la Sala Savoy a Teatrului de Revistă "Constantin Tănase", va avea loc prima ediție a GALELOR SAVOY, un omagiu adus marilor artişti care au jucat de-a lungul timpului pe scena acestei săli şi care şi-au legat numele şi cariera de spectacolul de REVISTĂ, gen unic în lume.

Acest eveniment va deschide seria de spectacole care vor avea loc în fiecare lună, având un format asemănător unei emisiuni de televiziune. În cadrul acestuia se vor îmbina confesiunile și amintirile artiștilor invitați cu proiecții video, dar și cu momente artistice live.

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » David Enache şi-a serbat ziua alături de Observator. Fiul Iulianei Marciuc şi al lui Adrian Enache a împlinit 16 ani