Antena Meniu Search
x

Video Ritmurile de petrecere sunt aduse de Ecaterine&Dimitri Band, trupa care face spectacol în nouă limbi străine

Pentru cei nostalgici, după concediile petrecute în însorita Grecie, probabil pare că mai este o eternitate până când vremea şi vremurile vor permite să călătorim, din nou, fără griji acolo.Ecaterine and Dimitri Band au adus ritmurile greceşti în platoul Observator.

de Redactia Observator

la 26.10.2021, 14:38

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Piese ruseşti, sârbeşti, greceşti, gipsy, populare, toate interpretate în stil propriu. Este festinul muzical cu care Ecaterine and Dimitri Band îşi încântă publicul, la fiecare eveniment. 

Ecaterine x Dimitri, lansează o noua piesa, se numește "Cum să plătesc",  o piesă cu  influențe grecești - balcanice. "Cum să plătesc", a fost compusă de Ecaterine şi Dimitri, versurile au fost scrise de Ecaterine, iar orchestraţia realizată de Dimitri Bodarev. 

 Ecaterine: "Venisem de la o nuntă, o nuntă de la malul mării, de acolo şi sound-ul de la balalaika, şi eram cumva încărcată sufletește şi mi-au venit aceste versuri: "Cum sa plătesc pentru toată iubirea ce tu mi-o dăruieşti". De aici am dezvoltat, m-am dus cu gândul la toată familia mea. Pare un clișeu ce urmează să spun, dar dragostea adevarată nu o poți cumpăra, chiar nu poți. Iar pentru videoclip, am mers acasă la Timişoara, la părinții mei, şi s-a potrivit cu ziua de naștere a lui Dimitri, fiind toți împreună, în jurul mesei, am dat şi un REC, la camera video. Acest videoclip e unul foarte personal pentru noi, prin el ne cunoașteti  toată familia, de la nepoți, părinți, prieteni şi locul în care am crescut!"

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Ritmurile de petrecere sunt aduse de Ecaterine&Dimitri Band, trupa care face spectacol în nouă limbi străine